Home » Hovedtelefoner og højttalere » Libratone klar med ultrabærbare Bluetooth-højttalere
Libratone klar med ultrabærbare Bluetooth-højttalere

Libratone klar med ultrabærbare Bluetooth-højttalere

Share

Med flagskibet One Click i spidsen lancerer Libratone en helt ny generation af ultrabærbare Bluetooth-højttalere

”I dag er vi alle sammen audiofile. For rigtig mange er det naturligt at tage sin egen playliste og Bluetooth-højttaler med, når vi mødes med vennerne i parken, tager på ferie eller til fest. Soundtracket til vores liv bliver skabt, når vi udforsker verden, lever vores liv, og er sammen med venner og familie. Det er derfor, vi har skabt tre ultrabærbare Bluetooth-højtalere. Vores nye produkter er skabt til at hænge på cyklen, stå i græsset eller komme med på stranden, så musikken i endnu højere grad bliver en del af hverdagens oplevelser,” siger Jan McNair, CEO hos Libratone.

Lyden i centrum

Med Libratone One Click i spidsen lancerer Libratone en helt ny serie af ultrabærbare Bluetooth-højttalere, der ikke går på komprimis med lyden.

Jan McNair fortsætter:  ”I dag er mange udendørs Bluetooth-højttalere designet til at modstå ekstreme vejrforhold og går derfor i mange tilfælde på kompromis med kvaliteten af lyden. Vi havde den modsatte tilgang med Libratone ONE CLICK og satte spørgsmålstegn ved, hvad det rent faktisk betyder at sætte lyden i centrum for hverdagens aktiviteter på farten.”

Se også:  JBL Link Portable [TEST]: Bærbar højttaler med stemmestyring

Løsningen blev Libratone One Click, der har en stødabsorberende ramme, hvor en strop og en krog/lås kan klikkes af og på, alt efter hvad omgivelserne kræver. Der vil løbende blive tilføjet nye accessories til serien, så højttalerne kan bruges på endnu flere måder. For eksempel introduceres der snart en lang strop, så højttaleren også kan bæres som en taske over skulderen.

Libratone One Click og Libratone One Style er formet som bøger, så de nemt glider ned i en rygsæk eller skuldertaske. Libratone Too har form som en vandflaske og passer ned i siden på mange rygsække.

På Libratone One Click kan den støddæmpende ramme med et enkelt klik udskiftes med et håndtag i toppen eller en lille lås/krog, så du kan hænge den på et cykelstyr, en krog på badeværelset eller lignende.

Se også:  Bedre batterilevetid i Sonos bærbare højttaler - og nu fås den i hvid

To Libratone Bluetooth-højttalere kan linkes og dermed give en endnu større musikoplevelse. Inden for nærmeste fremtid vil det også blive muligt at linke til Zipp og Zipp Mini.

Bluetooth-højttalerne kan bruges som speakerphones, så du kan besvare et opkald via højttaleren. 

Alle tre er vandafvisende, så du kan du lytte til musik, selv hvis regnen kommer. 

Batterilevetiden er mindst 12 timer. 

360° FullRoom-teknologi, så sikrer at lyden spredes i hele rummet.

Det er muligt at koble to enheder til den samme Bluetooth-højttaler, så brugerne kan skiftes til at sætte musik på. Højttalerne betjenes enten via Libratones app eller touchpanelet på højttaleren.

De tre højttalere kan købes nu. Prisen for One Click er 1.499 kroner, mens One Style sælges til 1.499 kroner og One Too til 1.199 kroner.


TAGS
bluetooth-højttaler
Libratone
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S