Home » Hovedtelefoner og højttalere » Libratone åbner butik i Danmark
Libratone åbner butik i Danmark

Libratone åbner butik i Danmark

Share

Libratone slår i dag dørene op til sin første fysiske butik, fornemt placeret i hjertet af København. Med åbningen af butikken har kunderne nu mulighed for at få den fulde oplevelse af Libratones lydprodukter lige dér, hvor virksomheden blev grundlagt

Libratones nye butik er designet af det danske designbureau Borg Brückner, som står bag indretningen af en række kendte butikker i København. Vi var et smut forbi i morges til åbningen af butikken, som ligger på Østergade 26, også kaldet Strøget, i det indre København.

Butikken er kendetegnet ved en lys og imødekommende atmosfære med materialer som egetræ og beton, der er med til at afspejle Libratones nordiske rødder. Udtrykket i den nye butik er moderne og råt, men brydes af Libratones klare og sprælske farver, der også kendetegner produkterne.

Se også:  Sennheiser leverer trådløs lyd til Ed Sheerans gigantkoncerter i Danmark
Oplev produkterne

Bagerst i butikken er der indrettet et lydrum, hvor kunderne kan prøve produkterne på egen hånd. Blandt andet er det muligt at afprøve de nye ZIPP 2-højtalere, der har indbygget AirPlay 2 og Alexa stemmestyring.

“Vi har ventet spændt på at kunne åbne dørene til den nye butik og byde vores kunder indenfor i vores fysiske univers. Indretningen afspejler Libratones DNA, værdier og vores nye visuelle stil, som nu bliver synlig for alle i gadebilledet. Med åbningen af butikken håber vi på at kunne skabe direkte dialog med vores brugere, og vi har planlagt en række events i løbet af efteråret, som netop har til formål at få vores brugere til at føle sig velkomne og gå på opdagelse i vores kreative univers af lyd og farver,” siger Jamie Robertson, CCO i Libratone.

Se også:  Sonos kører knaldtilbud på både store og små højttalere

Med Libratones nye butik får kunderne mulighed for at opleve produkter som Zipp Mini 2, Track+, Q Adapt on-ear og One Click.


TAGS
Libratone
multirum
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S