Home » TV » Ny nano-teknologi i LGs tv’er
Ny nano-teknologi i LGs tv’er

Ny nano-teknologi i LGs tv’er

Share

LG er klar med nye Super UHD-tv’er med Nano Cell-teknologi, der fungerer som et mikroskopisk partikelfilter, som giver en renere og klarere farvegengivelse

LGs Nano Cell teknologi skal give fordele for både farvegengivelse og betragtningsvinkel. Et ekstra filter i panelets billede indeholder en større mængde af partikler med en diameter på en nanometer, som absorberer overskydende lys. Dette gør det muligt at filtrere farver, så det der gengives på fjernsynet er mere virkelighedstro. I normale tilfælde er farverne falmede, når man ser på tv’et, men med de nye LCS modeller fra LG er farvegengivelsen ligesom filmskaberne tænkte dem.

Slankt design

LG SJ950V er flagskibsmodellen blandt nyhederne i 2017. Det har et ultra-tyndt og elegant design, som minder meget om LG’s OLED-modeller, samt en lille fod, så tv’et naturligt bliver ét med rummet. SJ950V kommer i størrelserne 86, 75, 65 og 55 tommer. Takket være Active HDR understøtter modellen filmbranchens Dolby Vision samt HDR 10 og den nye transmissionsstandard, HLG (Hybrid Log Gamma). HDR er en teknologi som giver lyse og mørke områder i billedet flere detaljer. HDR til tv i hjemmet fik sit helt store gennembrud i 201

Se også:  Mini-LED-tv'et kommer – nu er Philips også klar

Mellemmodellen i premium-segmentet har samme egenskaber som sin storebror, SJ950V, men rammen om selve billedet er en del større. SJ850V kommer i størrelserne 65, 60 og 55 tommer.

Lydsystem fra Harman/Kardon

LG SJ800V er en ny entry-level-model, der indeholder alle de teknologier, den nye Super UHD-serie er udstyret med, herunder lydsystem fra Harman/Kardon, Active HDR, Nano Cell-teknologi og den seneste version af webOS. Modellen kommer i størrelserne 65, 60, 55 og 49 tommer.

Mere information om modellernes lancering og pris annonceres tættere på den danske lanceringsdato.

 


TAGS
hdr
LG
tv
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S