Nu kommer de intelligente tv’er

Nu kommer de intelligente tv’er

Share

Alle LG’s SUPER UHD-modeller fra 2018 vil komme med et væld af teknologiske fordele, herunder forbedret sortniveau, billedgengivelse og skyggedetaljer samt en mere præcis farve fra brede vinkler.

Dette års SUPER UHD-fjernsyn med FALD har også tættere baggrundsbelysningszoner fordelt på skærmen i modsætning til kantbelysning, der placerer baggrundsbelysning på kanterne bag tv-panelet. LG’s teknologi forbedre sortniveauet og billedmål ved uafhængigt at tænde og slukke for individuelle LED-lamper, hvilket eliminerer tab af skyggedetaljer og lysblødninger for øget kontrast og dybde.

4K HDR-biografoplevelse

LG’s OLED- og SUPER UHD-fjernsyn fra 2018 understøtter Advanced HDR by Technicolor, der bygger på en arv af at arbejde sammen med de bedste HDR-formater – fra premium Dolby Vision til HDR10 og HLG (Hybrid Log-Gamma) – som alt sammen giver adgang til stor variation af HDR-indhold af høj kvalitet.

Se også:  Kig ind i dit køleskab uden at åbne det

Dolby Vision tilbyder en end-to-end-løsning og findes på alle LG OLED- og SUPER UHD-fjernsyn. LG’s unikke afkodingsproces analyser billeder dynamisk for at sikre den højeste billedkvalitet, mens Dolby Atmos’ objektbaserede surround sound leverer den bedst mulige audiovisuelle oplevelse.

Del denne