Home » TV » Nu kommer de intelligente tv’er
Nu kommer de intelligente tv’er

Nu kommer de intelligente tv’er

Share

En af årets store tv-tendenser kan blive kunstig intelligens. LG er klar med ThinQ-teknologi, der åbner op for avanceret stemmestyring og intelligente tjenester

I næste uge starter den store CES-messe. Her vil LG Electronics introducerer ThinQ, der er en teknologi til kunstig intelligens, samt en avanceret billedprocessor. Begge teknologier implementeres i de nye OLED og SUPER UHD fjernsyn.

ThinQ-teknologien gør det muligt for brugere at implementere hundredvis af stemmekommandoer ved hjælp af LG’s åbne smart-platform samt via tredjeparts AI-tjenester.

Centrum for dit smarte hjem

Med AI-funktionaliteten i de nye fjernsyn kan LG-kunder tale direkte til fjernbetjeningen for at bruge alle de praktiske funktioner, som en avanceret voice assistent-teknologi kan tilbyde.

Et LG ThinQ-fjernsyn fungerer også som hub for dit intelligente hjem og giver adgang til andre smarte enheder såsom robotstøvsugere, klimaanlæg, luftrensere, intelligente pærer, højttalere og mange andre enheder, der kan oprette forbindelse til tv’et via Wi-Fi eller Bluetooth.

Se også:  Nu tager de lærenemme maskiner over

Ved at benytte Natural Language Processing får brugeren mulighed for intelligent stemmeaktivering og opkobling til andre enheder. Med en strømlinet installationsproces kan brugere nemt og hurtigt oprette forbindelse til spillekonsoller og eksterne soundbars. Du kan søge efter oplysninger, billeder eller videoer med stemmestyring via tv’ets fjernbetjening, som f.eks. “Vis mig alle de film, denne skuespiller har spillet i” eller “Vis mig yoga-videoer”.

LG-fjernsyn med ThinQ understøtter tjenester baseret på Electronic Program Guide. EPG giver dig information i realtid og mulighed for at skifte til en kanal baseret på din stemmekommando. Du kan eksempelvis instruere fjernsynet til at “søge efter lydsporet til denne film” eller “sluk for fjernsynet, når dette program er overstået” uden at gentage navnet på programmet eller indtaste et bestemt tidspunkt.

Se også:  Udviklingen inden for intelligent velfærdsteknologi går for langsomt
Ny intelligent processor

LG’s nye intelligente processor, α 9, giver livagtige billeder med rige farver, skarphed og dybde. Avancerede kortlægningsfunktioner gengiver farverne tættere på det oprindelige indhold. Den forbedrede farvekorrigeringsalgoritme giver mulighed for mere naturlige farver ved at ekspandere farvereferencekoordinaterne syv gange sammenlignet med tidligere. α 9 er udviklet til at understøtte en høj billedfrekvens, hvilket betyder glattere og klarere bevægelsesbilleder ved 120 billeder pr. sekund. Funktionen gengiver hurtigt indhold bedre som for eksempel sport og actionfilm. Et resultat af den nye billedprocessor er, at alle LG’s 2018 OLED-modeller kan vise indhold i maksimal kvalitet.

Et centralt element i α 9 er en 4-trins proces med støjreduktion, hvilket er dobbelt så mange trin som i konventionelle teknikker. Algoritmen giver mulighed for større finesse i støjreduktionen og klare billeder, der ikke påvirkes af distraherende genstande.

TAGS
AI
Kunstig intelligens
LG
stemmestyring
ThinQ

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S