Home » Smart hjem » LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op
LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op

LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op

Share

Med LG Styler i garderoben er det slut med at sende tøjet til rens eller stryge skjorterne. Bare hæng tøjet ind i skabet, så kommer det ud så flot som nyt. Eller hvad? Vi tester, om det virkelig kan passe

Vi er vant til at smide tøjet i vaskemaskinen, så snart det bliver bare en lille smule snusket eller lugter det mindste. Og kan det ikke klare en tur i maskinen, ryger det til rens.

Men ofte er det i virkeligheden ikke så meget, der skal til, før det er klar til brug igen. Har du kun haft en skjorte på en enkelt aften, trænger den måske bare til en hurtig opfriskning. Den sag er LG Styler sat i verden for at klare, og det smarte skab byder på flere andre funktioner, der kan lette arbejdet med den hjemlige tøjpleje.

Se også:  Tedee [TEST]: Sæt Bluetooth i din dør
Frisk og velduftende

Skabet kombinerer bevægelige bøjler og damp for at pleje dit tøj. Som udgangspunkt skal du ikke gøre andet end, at du hænger tøjet ind, sørger for at der er vand i tanken, og vælger det program, du ønsker. Så kan du overlade resten af arbejdet til skabet. Ønsker du, at tøjet skal dufte lidt frisk, kan du også tilsætte et aromafilter.

Til genopfriskning af eksempelvis en skjorte eller en kjole er det faktisk en ganske fin løsning. Er tøjet ikke decideret beskidt, men måske bare lugter lidt af røg og er en smule krøllet, så kan Styler godt få det i en stand, hvor det kan klare en dag på jobbet eller en aften mere i byen.

Se også:  Googles gamingtjeneste bliver indbygget i LGs nye tv'er

Skjorten fremstår ikke knivskarp og nystrøget, men al lugt er forduftet, og den er glat nok til almindelig brug. Hvis sengetøj eller børnenes tøjdyr skal renses igennem for bakterier og allergener, lover LG faktisk også, at True-Steam-teknolgien, der anvendes, er i stand til at fjerne næsten 100 procent af den slags.

Har man et par bukser, der er lidt trætte i pressefolderne, klarer Styler ligeledes den sag. I skabsdøren er et ophæng, hvor bukserne kan spændes fast, mens de dampes godt og grundigt igennem. Et bedre resultat ville kunne opnås med håndkraft, men ikke så meget bedre, at vi ville bruge kræfterne på det.

LG Styler
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

Har du pladsen til det, og tretten tusind du ikke ved, hvad du skal bruge til, kan vi fint anbefale en Styler. Du sparer turene til renseriet og får en nem måde at opfriske, tørre og presse tøjet.

Teknisk set:

Energiforbrug: 1850 kWh/år
Tørrekapacitet: 5,20 kilo
Lydniveau: 40 dB
Forbindelse: Touch-panel, ThingQ-app via Wi-Fi
Dimensioner:
185 x 44,50 x 58,50 cm
Vægt: 83 kg

TAGS
klædeskab
LG
LG styler
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S