Home » Hardware » Smart klædeskab vasker og stryger dit tøj
Smart klædeskab vasker og stryger dit tøj

Smart klædeskab vasker og stryger dit tøj

Share

LG Styler renser de fleste typer tøj nemt og hurtigt, fjerner uønskede folder og allergener og har en buksepresse i døren

Med en LG Styler derhjemme er det slut med at sende dine jakkesæt, bluser og jakker til rens.

Skabet laver damp fra en aftagelig vandbeholder i bunden af skabet. Under programmet vibrerer bøjlerne, mens dampen trænger ind i tøjet, og på den måde forsvinder dårlig lugt fra tøjet samtidig med, at folderne på tøjet bliver glattet ud. Det er mere effektivt end at hænge dit tøj op for at opfriske det, og du sparer også tid på at stryge. Derudover bruger LG Styler mindre vand og er mere skånsom mod stoffet og farverne, end en normal vaskemaskine.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

Ofte er tøjet ikke rigtig beskidt og har bedre af en opfriskning, som f.eks. en skjorte eller et par busker, der kun er blevet brugt én gang, eller når din jakke lugter af bål efter weekendens havefest. Fordi dampen består af 100% vand er den også skånsom mod din hud.

Fjerner allergener

I de fleste hjem er der masser af mider og støv. Om foråret og om sommeren er der pollen, for ikke at nævne husdyrene, der fælder over det hele. Den fantastiske sommerperiode med de lange, varme dage er ofte en hård periode for dem, der lider af allergi.

LGs dampteknologi, TrueStreamTM fjerner op til 99,9 procent af alle allergener som pollen, mider og dyrehår. Den fungerer også på babyting som tæpper og blødt legetøj. Der er et særligt anti-allergi program til rådighed for den bedst mulige effekt.

Se også:  CES: LG lancerer rekordstort OLED-tv på 97 tommer

Med den smarte buksepresse i døren, kan du få skarpe pressefolder, før du skal på arbejde eller til fest. Hvis du har behov for at tørre sarte tøjstykker, som cardigans eller sko, er der en hylde til det i bunden af skabet.

Derudover, kan du hurtigt og nemt downloade flere specialprogrammer via din smartphone alt efter, om du skal vaske, tørre eller opfriske dit tøj. Sørg dog altid for at følge vaskeanvisningen for at opnå det bedste resultat.

Du kan få LG Styler i flere af de større butikskæder. Kontakt din lokale forhandler for pris.


TAGS
LG
Tøj

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S