Foldbar virtual reality-brille fra LG

Foldbar virtual reality-brille fra LG

Share

LG 360 VR er en letvægts VR-brille, som er nem at tage med i tasken. Det sendes på gaden sammen med et Virtual Reality-kamera, der gør det muligt at skyde dine egne 360 graders virtual reality-videoer  

Der kan ikke herske megen tvivl om, at Virtual Reality bliver årets helt store tech-hit. De første produkter vi ser i handlen kommer især fra mobilproducenter, der bygger et Virtual Reality-univers op omkring deres smartphones. Indtil videre har Samsung hersket enevældigt på denne del af markedet, men træder LG ind med deres helt egen linje af VR-grej.

Den koreanske producent er klar med LG 360 VR – en VR brille, som virker eksklusivt med den nye topmobil G5. I modsætning til andre VR enheder, som kræver en smartphone indsat i enheden, tilsluttes 260 VR med et kabel. Dermed vil den være en tredjedel så tung som andre smartphone-baserede VR-briller. Den kompakte brillen har et foldbart design, så den er nem at have med i tasken. LG 360 VR omkring  Enheden er kompatibel med alt Google Cardboard indhold og med 360-graders billeder og videoer taget med det nye LG 360 CAM, der kommer samtidig med brillen.

Se også:  LG 40UH630V [TEST]: Valuta for pengene

Her er tale om et kompakt 360-grader kamera udstyret med to 13 MP vidvinkel kameraer, 1,200mAh batteri og 4G intern hukommelse. LG 360 CAM kan nemt forbindes til LG G5, som tillader brugeren at skabe 360-grader indhold.

Del denne