Home » Smart hjem » LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen
LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen

LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen

Share

LG bevæger sig ud i en ny produktkategori med LG QuadWash Steam – en innovativ opvaskemaskine med flere nye vaskefunktioner samt mulighed for mobilbetjening

Ja, nu er tiden altså inde til at skrive om en opvaskemaskine på AOD. For med den nye QuadWash Steam fra LG har denne produkttype også bevæget sig ind på det højteknologiske territorium.

Maskinen er den del af LGs ThinQ-serie, hvilket betyder at den kommer med en app til mobilen, så du kan starte, pause eller afslutte et vaskeprogram via din smartphone, hvor end du befinder dig.

Damp og fire skyllearme

Det er dog ikke det eneste sted at opvaskemaskinen er innovativ. Ligesom mange andre LG-produkter kommer opvaskemaskinen med dampfunktion – nærmere bestemt TrueSteam – som rengør dit service med damp. Dampen bidrager til en mere effektiv og dybdegående rengøring og mindsker sandsynligheden for vand- og kalkpletter på det rengjorte service.

Se også:  Overvåg dit hjem eller virksomhed uden at bryde loven

LG QuadWash Steam skiller sig desuden ud ved at have fire skyllearme i stedet for to. To af armene er under et kørende program vinklet, så de rammer servicet fra hver deres retning og på den måde sørger for, at servicet bliver grundigt vasket og at vandet får adgang til de sværeste steder.

TurboWash og automatisk døråbning

Den nye opvaskemaskine har også funktionen TurboWash, som er et hurtigprogram, der gør servicet skinnende rent på kortere tid. Med TurboWash-funktionen er dit service klar på mindre end en time uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover har opvaskemaskinen automatisk døråbning ved færdigt program.

Se også:  Wiz [TEST]: Fleksibelt og prisstærkt system

LG QuadWash Steam (DU517HMS) kommer i en mat sort farve og er tilgængelig hos Elgiganten fra september til en pris på ca. 8.999 kroner


TAGS
LG
opvaskemaskine
smart hjem
smart home
Smarthome

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S