Home » Hardware » LG OLED65CX [TEST]: Fuldstændig forrygende OLED-tv
LG OLED65CX [TEST]: Fuldstændig forrygende OLED-tv

LG OLED65CX [TEST]: Fuldstændig forrygende OLED-tv

Share

Går du efter det sprødeste billede (og er ligeglad med prisen), så kommer du altså ikke udenom at have LG OLED65CX blandt de allerøverste på din ønskeliste

LG er fremme i skoene, når det gælder OLED-tv’er. Producenten var blandt de første på markedet med teknologien og leverer paneler til nogle af konkurrenternes bedste modeller – ikke mindst B&O’s. Så man kan tillade sig at sætte forventningerne op, når man kaster sig over deres tv’er. De forventninger indfries heldigvis mere end fuldt ud med OLED65CX.

Lad os starte med designet, for allerede her bliver det klart, at vi er oppe i den bedre klasse. Tv’et er så tyndt, at vi snakker millimeter. I hvert fald selve skærmen, for nederst er der en ”klods” til forbindelser og lyd, og den stikker et stykke ud. Du kan derfor ikke hænge tv’et helt fladt op ad væggen, men det er nemt at stille op på de medfølgende ben.

Se også:  Her sparer du vildt mange penge lige nu

Den indledende konfiguration er hurtigt overstået, og betjeningen er nem med LG’s udmærkede webOS-interface og Magic Remote.

Der er tale om et 4K-tv med stort set alt, hvad du kan forlange af billedteknologier, inklusive Dolby Vision IQ. Læg dertil et af LG’s bedste OLED-paneler, en ny stærk processor samt ThinQ AI billedbehandlingsmotoren, der tilfører mere end et diskret drys af kunstig intelligens til billedvisningen.

Database til fintuning

Den sørger ikke blot for at opskalere indhold, så det uanset den oprindelige opløsning kommer så tæt på 4K-skarphed som muligt; den analyserer også det indhold, der vises, og holder det op imod en enorm database for på intelligent vis at fintune fremvisningen, så den står bedst muligt. Det giver altså et forrygende godt billede, selv ved indhold af tvivlsom kvalitet.

Se også:  Nintendo Switch OLED [TEST]: Konsol-klassiker opgraderes med flottere skærm

Lyden fra de solide højttalere optimeres ligeledes intelligent. Den tilpasses dit rum, og det resulterer i betydelig bedre lyd, end man forventer af et tv i denne tykkelse.

TAGS
LG
oled

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S