Home » TV » LG OLED55B7V [TEST]: Lækre farver på tilbud
LG OLED55B7V [TEST]: Lækre farver på tilbud

LG OLED55B7V [TEST]: Lækre farver på tilbud

Share

Her får du et OLED-tv med lækkert billede og alt, hvad du skal bruge af indhold, til en godkendt pris

LG er den producent, som længst har forsket i OLED-teknologien, og det skinner igennem. Trods den relativ lave pris har dette tv et forrygende billede. Der er ikke langt op til testens Philips eller det dyre Panasonic, og prisen er noget lavere.

Faktisk kan OLED55B7V ved nogle typer tv-udsendelser levere et billede, der overgår de to konkurrenters. Se for eksempel The Grand Tour (den nye udgave af bilprogrammet Top Gear) direkte fra streamingtjenesten Amazon, og HDR-teknologien bliver slået til automatisk.

Programmet er optaget med denne billedforbedrende funktion. Og med HDR står billedet krystalklart, helt ekstremt flot og meget naturligt. Andre serier og film, der ikke har HDR, står mere afdæmpet og mindre skarpt. Pointen er, at LG har samme potentiale som de bedste i denne test.

Se også:  Samsung QN95A [TEST]: Knald på kontrasten i Samsungs nye top-tv
Især god til film

I virkelighedens verden, hvor der er mange blandede indholdskilder, klarer LG sig stadig godt, men ligger lige efter de to førnævnte. Billedet kan til tider blive lidt uskarpt, når signalet ikke er godt nok. Her er især Philips bedre til at kompensere for signalvariationer. Men sæt en film på, og du vil ikke savne noget som helst – og det fra testens billigste tv!

Prisen er bestemt i orden, men indrømmet, så virker og syner LG OLED55B7V da også noget billigere end konkurrenterne i testen. Det er ikke lige så lækkert lavet, og plastikken bagpå er ikke så indbydende. Det er nydeligt, men kvaliteten af materialerne er lige lidt under de bedste i denne test. Men altså, det er jo først og fremmest billedet, det drejer sig om, og her er OLED55B7V bare i orden.

Se også:  LG CineBeam Laser 4K [TEST]: Forrygende filmbillede fra ultrakort afstand

OLED-skærme er tynde, og LG-tv’et er lige så tyndt som de øvrige OLED-deltagere i testen. Men ganske som hos dem er det nødvendigt med ekstra plads til elektronik og højttalere, så kun det øverste af skærmen er helt flad.

Det er lidt af en udfordring – og ikke kun med LG – for når du hænger tv’et på væggen, vil det ikke kunne hænge helt ind til bagvæggen på grund af fortykkelsen forneden. Her vil vi opfordre producenten til at gøre som for eksempel Samsung i denne test: Flytte al elektronikken ud i en ekstern boks, så man får en helt flad kasse på væggen.

LG OLED55B7V
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Sammenfatning

Producent: LG
Navn: OLED55B7V
Størrelse: 55”
Skærm: OLED, 4K
Trådløse tilslutninger: Wi-Fi, Bluetooth, Miracast, DLNA
USB: Ja
HDMI: 4 stk.
Energiklasse: A
Dimensioner: 122 x 70,8 x 4,9 cm
Vægt: 17,2 kg
Pris: 11.790 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
4k-tv
LG
OLED-tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S