Kig ind i dit køleskab uden at åbne det

Kig ind i dit køleskab uden at åbne det

Share

Den tonede glasdør på LG InstaView bliver gennemsigtig, når du banker på den to gange. Det sparer energi og holder din mad frisk i længere tid

Hvor tit står du ikke og stirrer ind i køleskabet med åben dør og prøver at finde ud af, hvad du skal lave til aftensmad? Eller for at få et overblik over, hvad du har i køleskabet, så du kan lave din indkøbsliste? To ting der både spilder unødvendig energi og forkorter levetiden på madvarerne i dit køleskab.

Gennemsigtig dør

InstaView’s tonede glasdør lyser op når du banker på den to gange. På den måde, kan du nemt se ind i køleskabet og få et overblik over dine madvarer uden at du behøver åbne køleskabslågen hver gang. Det gør din hverdag lettere og forlænger madens holdbarhed, fordi den ikke eksponeres for temperaturforskellene, når køleskabsdøren åbnes og lukkes.

Se også:  [Test]: LG 27UD68P

Der er desuden direkte adgang til koldt vand og is med den indbyggede vandtank eller vandtilslutning.

To modeller

LG InstaView fås i sort med vandtank uden vandtilførsel eller med muligheden for at tilslutte vand. Denne model koster 23.999 kroner.

Du kan også få InstaView i en stålfarvet udgave med vandtank uden vandtilførsel eller med muligheden for at tilslutte vand. Den stålfarvede model koster 20.999 kroner.

Del denne