Home » Mobiltelefon » LG klar med ny topmobil
LG klar med ny topmobil

LG klar med ny topmobil

Share

G7 ThinQ byder på “iPhone-skærm” med enorm lysstyrke samt surround-lyd og store processorkræfter

LG har ikke været så synlige på det danske mobilmarked de seneste par år. Koreanerne fortsætter dog ufortrødent med at sende smartphones på markedet.

Den næste i rækken er G7 ThinQ, producentens nye topmobil, som netop er præsenteret. 

“iPhone X-skærm”

G7 springer med på vognen, når det gælder fuldskærms-designet, som vi blandt andet kender fra iPhone X. Hertil følger således også det uundgåelige bump i toppen, hvor selfiekameraet sidder.

Skærmen måler 6,1″ og er af LCD-typen. Den har en imponerende lysstyrke på 1000 nits. Det betyder, at du bør være i stand til at tyde billedet, selv i sollys. Opløsningen er 3120 x 1440 pixels, og skærmen understøtter HDR.

Ansigtgenkendelse får du også og ligeledes fingeraftrykslæser, og designet er desuden vand- og støvtæt, med IP68 certificering.

Se også:  Huawei P40 Lite [TEST]: Utrolig meget mobil for pengene
Surround i højttalerne

Traditionen tro er der gjort en del ud af lyden. G7 understøtter DTS:X 3D Surround Sound, som kan efterligne 7.1 surround, og den har indbygget Hi-Fi Quad DAC, så du får lækker lyd i hørebøfferne. 

Når det kommer til kameraet, er der ikke sket det store siden de foregående modeller. Der er tale om et dual kamera, hvor et standard 16 MP kamera med F1.6 blænde kombineres med et 16 MP ultravidvinkel-kamera med F1.9 blænde. På fronten er der 8 MP kamera vidvinkel kamera.

Nyeste Snapdragon

Kræfterne leveres af den nyeste mobilprocessor fra Qualcomm, Snapdragon 845. Som vi har set fra Sonys seneste topmobil, Xperia XZ2, der anvender samme chip, så er den i stand til at leverer virkelig god ydelse. Der er 4GB ram i standardudgaven, men G7 kommer også i en +udgave, der har 6GB ram og øger lagerpladsen fra 64 GB til 128 GB.

Se også:  Kinesisk kameramonster med en ekstra skærm - her er Xiaomi Mi 11 Ultra

Med en kapacitet på 3000 mAh er batteriet ikke ligefrem imponerende, men der er Quick Charge 3.0 så du kan oplade mobilen hurtigt. G7 understøtter også trådløs opladning.

Styresystemet er Android 8.0 Oreo kombineret med LGs nye AI Pack 2.0. 

G7 ThinQ får i farverne New Platinum Gray, New Aurora Black, New Moroccan Blue og Raspberry Rose. Men hvornår den kommer på markedet, og hvad den kommer til at koste ved vi endnu ikke. Om den overhovedet kommer ud i Danmark officielt, er dog også temmelig usikkert, set i lyset af de seneste lanceringer. 


TAGS
LG
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S