Spændende modul-mobil fra LG

Spændende modul-mobil fra LG

Share

Med en række moduler kan LG G5 omdannes til et digitalt kamera, en Hi-Fi afspiller og meget andet.

Det er efterhånden sjældent, at der virkelig sker noget nyt på mobilfronten. LG formåede imidlertid at forbløffe, da de i går ved Mobile World Congress kunne præsentere verdens første modulopbyggede smartphone. 

Det modulære design gør det muligt at transformere LG G5 til eksempelvis et digitalt kamera. Knyt LG CAM Plus-modulet på batterislottet, så får du greb og kontrol som på et kompaktkamera. Modulet har fysiske knapper til power, luk, optag, zoom samt LED-display og eksponeringslås, ligesom på et rigtig kamera. G5 får desuden ekstra batterikapacitet på 1,200mAh med G CAM Plus-modulet tilsluttet.

Se også:  Ny nano-teknologi i LGs tv'er

Ved at koble LG Hi-Fi Plus-modulet på mobilen, gør du den til en transportabel Hi-Fi-lydafspiller. Modulet er udviklet i samarbejde med B&O Play og har et simpelt skandinavisk design samt stærk lydteknologi. Afspilleren understøtter 32-bit, 384KHz lydafspilning og kan bruges enten sammen med LG G5 eller som en separat Hi-Fi DAC ved at tilslutte det til en hvilken som helst smartphone eller PC.

Strømbesparende skærm

Del denne