Home » Projektor » LG CineBeam HU80KSW [TEST]: Kast biografbilledet op i loftet
LG CineBeam HU80KSW [TEST]: Kast biografbilledet op i loftet

LG CineBeam HU80KSW [TEST]: Kast biografbilledet op i loftet

Share

LG har monteret et par HDMI-porte og to til USB (3.0 og 2.0) til indhold på en ekstern harddisk eller USB-dongle. Der er også en Ethernet-forbindelse, som du bør bruge for at få størst båndbredde og mest stabile hastighed, når du streamer.

Indbygget spejl

LG er gået efter de milde, men naturlige farver. Desuden har CineBeam en imponerede dybde i de sorte og mørke nuancer. Her er billedet projiceret op på en væg.

Ved at løfte linsedækslet i Cinebeam finder du på undersiden et spejl. Billedet reflekteres fra spejlet op på væggen i rummet. Med funktionen Auto Vertical Keystone hjælper CineBeam med at justere billedet, hvis du ikke har tid eller tålmodighed til at gøre det manuelt. Herefter er det blot at fodre enheden med kablet eller streamet indhold.

Se også:  Epsons projektorer står helt tæt mod væggen og har lydsystem fra Yamaha

For at dette skal være en ægte alt-i-en-løsning bør kvaliteten også gælde lyden. I den forbindelse har LG indhentet hjælp fra Harman Kardon til at udstyre CineBeam med et 7W (per kanal) stereohøjttalersystem, der udsender lyd fra hver side af enheden.

CineBeam er en alt-i-en-løsning for at nyde film i storformat derhjemme, men LG har ikke indhegnet kunderne. Tværtimod er der en del, du kan gøre for at opgradere og supplere. Du kan forbedre lydsiden ved at tilslutte Cinebeam til en traditionel AV-opsætning, bruge Bluetooth eller de fysiske lydudgange som 3,5 mm aux, SPDIF og optisk digital for at sende lyden problemfrit til alle højttalere.

Farvetoner er naturlige

Ofte med produkter som disse skal stærk ydelse matches af nem og enkel opsætning for bedste præsentation af indholdet, uden du skal pille for meget i indstillinger og rulle rundt i et utal af menuer. CineBeam lægger godt ud, og det er noget, brugerne vil sætte pris på.

Se også:  Synes du OLED er for dyrt? Så glæd dig over de nye Mini-LED-tv

Naturligvis skal du bruge lidt tid på at finde den optimale placering af enheden, men når først ”skærmen” er tydelig nok fokuseret og korrekt justeret, brug lidt tid på det første gang for at spare tid fremover, så leverer LG et mægtigt imponerende billede lige ud af kassen.

CineBeam har et antal forudindstillinger, der laver standard-ændringer i billedet, og det er værd at prøve dem af, men vi anbefaler, at du selv laver et par justeringer afhængigt af rummets lys og den overflade, som du projicerer op på.

Grundlæggende er billedet imidlertid skarpt og imponerende detaljeret. Projektorer i alle prisklasser kan lide under billeddybde med et fladt indtryk, men LG leverer en prisværdig naturlig præsentation.

LG CineBeam HU80KSW
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner:
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Trods kompakt form formår CineBeam at levere god lyd. Billedet er også imponerende og livagtigt. Projektoren slår ikke de førende i samme
klasse, men udvidelsesmulighederne og det mobile design gør CineBeam til noget særligt.

Teknisk set:

LG CineBeam HU80KSW
Pris: 22.850 kr.
Format: 4K, HDR10
Opløsning: 3840 x 2160 px
Tilslutninger: 2 x HDMI, 2 x USB, Wi-Fi, Miracast
Lysstyrke: 2500 lumen
Vægt: 6,7 kg

TAGS
hjemmebio
LG
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S