Home » TV » LG C2 [TEST]: Forbavsende tyndt og let super-tv får opgradering
LG C2 [TEST]: Forbavsende tyndt og let super-tv får opgradering

LG C2 [TEST]: Forbavsende tyndt og let super-tv får opgradering

Share

Efterfølgeren til populær og stærk tv-produktserie fra LG er lige et nøk bedre. Blandt andet er der skruet op for lysstyrken

Vi har tidligere givet LG C1-tv’et en flot test. Her er efterfølgeren LG C2. Er der sket noget godt med OLED-tv’et siden sidst? Ja, bestemt, viser vores test af 65”-modellen.

Lysstyrken er forbedret i modellerne fra 55” og opefter takket være en Brigthness Booster-teknologi og LG’s stærkeste processor hidtil, Alpha 9 Gen 5. Det har du især glæde af i lyse lokaler, men det tilfører generelt livlighed og engagement til billedet.

Fremragende billede

Processorens AI-objektforbedring adskiller forgrunden fra baggrunden, så du får mere visuel dybde. Og den kan analyse billedet i realtid og finde de steder, hvor det er lysest eller mørkest – de lyse områder kan så få et ekstra spark. Processoren Opskalering fungerer også endnu bedre. Selv SD-signaler kan man holde ud at se på.

Se også:  LG klar med ekstremt hurtigt gaming-tv

I det hele taget er 4K-billedet raffineret og jævnt med flot dynamik, simpelt hen fremragende. 42”- og 48”-modellerne har dog ikke alle de teknologiske landvindinger, så uden at have testet dem, formoder vi, at de er mere på niveau med C1’s i øvrigt fine panelkvaliteter.

LG C2 er forbavsende tyndt og let med en stregtynd ramme. Det er kompatibelt med Google Assistant og Amazon Alexa og har fire HDMI 2.1-porte, så du mangler ikke tilslutninger, hvis du for eksempel også vil kunne tilslutte en spillekonsol.

Ydelsen er til seks skinnende stjerner, men den høje pris for 65”-modellen, 19.990 kroner, trækker karakteren en enkelt stjerne ned. Højttalerlyden er som forventeligt med så flad en skærm på det jævne.

Se også:  Sony A80J [TEST]: Fint OLED med småknaster

For: Billedprocessering, lysstyrke.
Imod: Lyd, pris.
Samlet vurdering: 5/6 stjerner


TAGS
LG
mini test
OLED-tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S