Home » TV » LG 40UH630V [TEST]: Valuta for pengene
LG 40UH630V [TEST]: Valuta for pengene

LG 40UH630V [TEST]: Valuta for pengene

Share

Ganske enkelt fremragende til prisen, og derfor kan vi let tilgive småfejlene

3500 kroner for et mærkevare-tv med UHD-opløsning, tre tv-tunere (kabel, antenne og parabol), smart-tv og i øvrigt en ganske nydelig byggekvalitet og et fint design. Det er meget godt gået. Specifikationerne er nærmest som et tre gange dyrere tv, og i praksis klarer LG sig da også godt.

Designet 

Først og fremmest er LG 40UH630V ret pæn med en flot sort metalramme omkring skærmen. Tv’et er ikke ultratyndt – det er tv i denne prisklasse ikke. Men som testvinderen er kvalitetsindtrykket ret godt prisen taget i betragtning. Modsat testvinderen Panasonic er fødderne af plastik og finishen ikke helt i samme standard. Men prisen er jo også noget lavere.

Funktionalitet

Når du sætter strøm på, toner LG´s Web OS frem, styresystemet, som både organiserer smart-tv-delen og tv’et generelt. Som hos Panasonic er smart-tv’et og de generelle tv-indstillinger smeltet sammen, så du ikke føler, det er to separate features.

Det er altså meget rart, for det er vel ligegyldigt, om du vil se tv fra Netflix eller DR1. Det vigtige er, at alt er tilgængeligt, hurtigt og enkelt. Den gammeldags facon, hvor man starter smart-tv-delen op som en separat feature er væk her, og det er fint.

Se også:  LG 65SM9800PLA [TEST]: I for stærkt selskab

Web OS fungerer fremragende og gør det let at finde rundt i alle features – ikke mindst, fordi du får en menu i bunden af skærmen med de mest brugte apps og programmer. Så er det hurtigt at navigere rundt i alt det, som du bruger mest.

Billedkvalitet

Billedmæssigt gør LG det godt. Der er en fin glød i billedet, især når du vælger de professionelle isf-forudindstillinger.

LG 40UH630V er noget mere følsomt over for signalkvaliteten end testvinderen fra Panasonic. Du kan tydeligt se forskel mellem et godt og et mindre godt tv-signal eller -udsendelse. Billedet bliver klart mere grynet, når der skiftes mellem direkte tv fra for eksempel DR og en mindre station med ringere optageudstyr.

Det er tydeligt, at billedprocessoren ikke er af nyeste generation. Men ser du direkte tv, en Blu-ray-film, film eller serier fra Netflix, HBO og lignende, så kvitterer LG med et flot billede, der først og fremmest står naturligt og ikke med den imponatoreffekt, som nogle tv’er har.

Se også:  LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op

LG’s mere afdæmpede billede bliver du med garanti mere glad for, end den ”farvelade-gengivelse”, man ellers ofte kommer ud for i dette prisleje.

Plads til bedre lyd

LG er bestemt ikke et perfekt tv. Ud over de nævnte udfordringer er lyden ret spinkel, og det er lidt skuffende, når der reelt er plads til store højttalere i det dybe chassis. Men alt målt og vejet får du et yderst alsidigt tv til meget få penge og endda et tv, der er fremtidssikret med sin UHD-opløsning.

Det vil være perfekt i soveværelset eller sommerhuset – eller hvis du blot vil have et tv, der klarer stort set alt, uden at du vil betale boksen for det.

Den sorte metalramme er ret flot. Desværre er højttalerne lidt for typiske for prisklassen.


LG 40UH630V
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3.5

Sammenfatning

Pris: 3500 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
40''
Bedste køb
Billigt tv
LG
Smart TV

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S