Home » Mus » Lexip PU 94 gamingmus [TEST]: Mus med nytænkende løsninger
Lexip PU 94 gamingmus [TEST]: Mus med nytænkende løsninger

Lexip PU 94 gamingmus [TEST]: Mus med nytænkende løsninger

Share

Lexip PU 94 er noget så spændende som en gamingmus, hvor skaberne bag har valgt at gå nye veje for at tilføje nye dimensioner.

Musen er noget så tidsmæssigt hipt som et kickstarter-baseret projekt, hvilket forklarer, hvorfor Lexip-navnet vil være ukendt for mange.

Lexip Pu 94 er en USB-baseret lasermus i en god mellemstor størrelse, der ligger ganske godt i hånden. Den er beregnet til højrehåndede brugere og understøtter dpi-værdier fra 4000 til 12.000 dpi. Der er også indbygget LED-belysning, så vidt virker musen ganske normal, men man skal ikke lede længe efter, hvad der definerer denne mus.

Der er ingen tvivl om, at denne mus vil dele vandene, og man skal også afse tid til tilvænning, for den fungerer anderledes end resten af de computermus, vi har testet. Årsagen til dette er, at musen så at sige har indbygget to joysticks, det ene består i, at overdelen kan bevæge sig uafhængigt af bunden med 20 grader i alle retninger, det andet joystick befinder sig i venstre side af musen og genkendes lettere som værende et joystick.

Se også:  HyperX Alloy Origins [TEST]: Usædvanlig velkonstrueret gamingtastatur

Dette giver flere muligheder for at bevæge cursoren endda uden at bevæge musen hen over musemåtten, men det er også en ustabil konstruktion, som kræver, at man vænner sig til funktionsmåden, hvis man kan. Det ekstra joystick i venstre side giver endnu flere muligheder for at opnå interaktion i spillene. For undertegnede er det svært at forlige sig med de mange variabler, når musen skal betjenes, men det kan være gamle vaner, det er svært at skille sig af med.

Der er dog ingen tvivl om, at Lexip PU 94 har et potentiale, hvilket specielt må siges at være i simulationsspil, og måske også udenfor spilverdenen i forbindelse med grafikhåndtering samt almindelig interaktion med programmer i bred forstand. Til FPS-spil virker musen i hvert fald ikke optimal for undertegnede, på trods af at kvaliteterne er i orden lige fra en præcis laser, over brugen af Omron switches.

Se også:  SkyPAD Glas 2.0 [TEST]: Næste generations musemåtte i glas

Lexip PU 94 byder på interessante og nytænkende løsninger, men er kun for de brugere, der vil være med, hvor det nyeste sker, det er et af de produkter, det vil være en fordel at prøve, inden man køber, billig er den jo heller ikke.


Lexip PU 94 gamingmus
3.5

Summary

Pris: 1099 kroner

TAGS
Gaming-tilbehør
gamingmus
Lexip

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S