Home » Bærbar computer » Letvægter med muskler
Letvægter med muskler

Letvægter med muskler

Share

Hvis du lægger vægt på en bærbar, som er nem at transportere, skal du kigge på denne Sony

Denne Sony-maskine ligner en ren letvægter i forhold til resten af testfeltet. En vægt på 2,6 kilo anser vi normalt ikke for imponerende, men i dette gaming-selskab er VaioFit nærmest en anorektisk supermodel. Konkurrenterne vejer det dobbelte eller mere.

Sony ligner ved første øjekast mere en stor business-bærbar end en rendyrket gaming-maskine. Og det sidste er den da heller ikke rigtig. Der er snarere tale om en kraftig allroundmaskine med en pænt stor skærm. Den er dog blot 22,5 mm tyk, selv om skærmen er på 15,5 tommer, og der er dedikeret grafikkort. Overvej VaioFit, hvis du lægger vægt på en maskine, du nemt kan transportere. Bestykningen fejler bestemt ikke noget. Du får en Intel Core i7-processor – nok i den lidt langsommere ende af skalaen, men 7 er altid en heftig sag.

[pt id=’2030019′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Elegant computer og som den eneste i testen udnytter den Windows 8 fuldt med trykfølsom skærm.”‘]

Elegant computer, og som den eneste i testen udnytter den Windows 8 fuldt med trykfølsom skærm.

Det dedikerede grafikkort er en nyere type, og det kombineret med 8 GB hukommelse giver en maskine, der sagtens kan æde nogle af de meget tungere spil.

Se også:  CES: Sonys elbil tættere på lancering - klar i ny SUV-version

I praktisk brug kører den nemlig fint, men så snart du slår mange detaljer på, begynder blæseren at give kraftig lyd fra sig, ligesom billedet hakker lidt. Det er dog kun i de mest krævende spil.

Med i bedømmelsen skal også tages med, at den har et enkelt og meget lækkert design, og at denne computer er den eneste i testen med trykfølsom skærm. Skærmen kan endda vippes frem eller lægges helt ned over tastaturet, hvilket er en utrolig dejlig detalje. Så kan du nemlig bruge computeren som en (stor) tabletcomputer med masser af power.

Til prisen på denne Sony VaioFit-maskine kan du næsten købe den ekstremt hurtige konkurrent fra ABook, men kan du nøjes med lidt mindre power, og har du ligeledes brug for en forholdsvis let maskine med bred anvendelighed, så er denne Sony et rigtigt godt bud.

Se også:  Et ægte kvalitetskamera i mobilen: Sony lancerer Xperia PRO-I med stor 1.0-type sensor

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

DATATID TECHLIFE MENER:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Sony VaioFit 15 SVF15A1Z2E
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Sony
Vaio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S