Home » Bærbar computer » Letvægter med lidt for meget larm
Letvægter med lidt for meget larm

Letvægter med lidt for meget larm

Share

Virkelig godt kram, men desværre kan den ikke anbefales 100 procent

En lille bærbar med et godt pris-ydelses-forhold behøver ikke være en budgetmodel. Sådan tolker Sony vores invitation til denne test. Og Sony svP1321X9EB er bestemt ikke en prisbasker, men derimod en maskine med høj kvalitet af mange fine detaljer.

Det er ikke en Hyundai, heller ikke en Ferrari, men en solid Volvo, godt kram. Og på den måde giver den noget for de over 10.000 kroner, som den koster.

Den er flot designet i gode materialer, men det er ikke det hele. Du får en 1,8 GHz-udgave af Intels topprocessor til bærbare, en ssd-disk på hele 128 GB, en 13,3”-skærm med fuld hd-opløsning og den professionelle udgave af Windows 8. Hukommelsen er derimod ikke imponerende med sine 4 GB – dette er det maksimale, den kan tage!

Se også:  Samsung lancerer Jet Stick – en trådløs støvsuger på steroider

Det første man lægger mærke til ved Sony er vægten – eller mangel på samme. Med blot 1,06 kg er denne maskine en af de letteste af sin slags. Chassiset er lavet af kulfiber.

[pt id=’2029110′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony-pc’en er ikke kun flot bygget. Den har også detaljer som at tastaturet løftes og at højttalerne er elegant skjult i åbningen mellem computer og skærm.”‘]

Sony-pc’en er ikke kun flot bygget. Den har også detaljer, som at tastaturet løftes, og at højttalerne er elegant skjult i åbningen mellem computer og skærm.

Dimensionerne gør til gengæld, at der ikke er plads til så mange køleribber eller anden varmeafleder, hvilket betyder, at Sony larmer lidt mere, end vi bryder os om. Blæseren kører nærmest konstant, bare man har åbnet for computeren. Ret irriterende, og det tager fokus fra den ellers fine oplevelse, det er at bruge Sony til hverdag.

For her nyder vi den skarpe og hurtigt reagerende skærm, det fine, oplyste tastatur og den lille gode detalje, at tastaturet automatisk løftes lidt, når man åbner for skærmen. Fine finter, man rent faktisk kan bruge i hverdagen.

Batteritiden er respektable 7 timer, og den kan udbygges til hele 18 timer med et ekstra batteri, der også vil tilføre lidt ekstra vægt naturligvis.
Det er en maskine, der fascinerer, men en ren anbefaling kan vi ikke give den på grund af den lave ram-mængde og støjen.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

DATATID TECHLIFE MENER:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Sony svP1321X9EB
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S