Home » Kamera » Microsoft giver dig lette levende billeder
Microsoft giver dig lette levende billeder

Microsoft giver dig lette levende billeder

Share

Microsofts seneste webcamera, LifeCam Show giver gode
billeder, men har lidt stabilitetsproblemer med holderen

Et webcam skal være småt, og det lever Microsofts nyeste LifeCam Show til fulde op til. Selve kameraet fylder omkring det samme som en lighter, men har såvel HD-kameralinse som mikrofon indbygget.

Men et webcam kræver lidt mere det. For det er ikke specielt smart, hvis det er nødvendigt

at holde kameraet i hånden for at filme en selv, mens man febrilsk forsøger at føre en samtale over msn eller en lignende messenger-tjeneste.

Der er da også hele to typer holdere med til LifeCam Show, en som kan bruges, hvis kameraet skal klipses fast på den bærbare, og en som skal bruges, hvis kameraet skal stå alene. Men det er også her, at LifeCam Show møder sin største modstander. Designerne bag kameraet har været rigtig smarte, mener de vist selv. De har lavet en magnetkobling, så den fordybning, der er på kameraet, passer til en kugle på holderen. Magnetisme holder så de to enheder sammen, og kuglen sikrer, at du kan justere på kameraet. Umiddelbart smart, ikke?

Se også:  HPs 950 4K [miniTEST]: Endelig et webkamera der ser godt ud

Holderen virker ikke

Svaret på det spørgsmål er: Nej, ikke smart. For magneten er ikke, og bør heller ikke være, ret kraftig, så kan man jo ikke dreje kameraet, og magnetfeltet ville muligvis have indvirkning på elektronikken i kameraet.

Men det betyder også, at kameraet ikke sidder ret godt fast på holderen, og at den ledning, der går fra usb-porten op til kameraet, i høj grad kommer til at bestemme, hvordan kameraet sidder. Samtidig så betyder selv et lille træk i ledningen, at kameraet bliver hevet ud af holderen. Den måde kameraet er monteret på lyder smart, men den virker i praksis ikke.

Efter et par desperate monteringsforsøg, gik vi så over til at installere softwaren, hvilket gik smertefrit, men vi fandt hurtigt ud af, at vores usb-hub ikke kunne bruges sammen med kameraet, der var ikke strøm nok i den. Så vi måtte slutte den til direkte i computeren, hvilket gjorde, at den medfølgende ledning pludselig blev ret så kort. Bevares, dette kamera er nok mest beregnet til en bærbar, hvorfor ledningen er af en passende længde. Men lad advarslen lyde – dette kamera kan reelt ikke monteres i en stationær computer – dertil er usb-kablet alt for kort.

Se også:  Microsoft Surface Pro 8 [TEST]: En schweizerkniv for Windows-brugeren

Ros skal der dog lyde til billedkvaliteten, og den autofokus-funktion der er i kameraet. Billedet er knivskarpt, og hvis båndbredden er høj nok til det, så gælder det samme hos modtageres. Mikrofonen opfanger let talen, så på de områder er dette et rigtig godt webcam.


LifeCam Show
  • Brugervenlighed
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Dette kort kan reelt ikke monteres i en stationær
computer – dertil er usb-kablet alt for kort.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
HD
Microsoft
webcam

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S