Home » Bærbar computer » Lenovo lancerer billige bærbare med Snapdragon og 5G
Lenovo lancerer billige bærbare med Snapdragon og 5G

Lenovo lancerer billige bærbare med Snapdragon og 5G

Share

Lenovo IdeaPad 5G byder på op til 20 timers batteritid, 14″ Full HD-skærm, mulighed for tilkobling til 4G og 5G samt understøttelse af Wi-Fi 6

Den store årlige elektronikmesse i Las Vegas, CES, bliver i år uden fysisk deltagelse. Men på trods af ændringerne er Lenovo traditionen tro klar med en række nye produkter, blandt andet en kraftfuld og budgetvenlig familietablet, skarpe Full HD-skærme, den nye Yoga AIO 7 og ikke mindst en bærbar med 5G.

Vink farvel til langsomt internet

Kampen om hjemmets internetforbindelse i de fleste danske familier er intens ud på aftenen. Spidsbelastningen er høj, når der fx bliver streamet serier i stuen, musik i køkkenet og gamet online på et af værelserne. Adgang til datanetværk kan være en kærkommen luksus, og med 5G-netværket har du adgang til imponerende hastigheder. Netop dét får du med den nye, ultrabærbare Lenovo IdeaPad 5G.

Den byder på op til 20 timers batteritid, en 14 tommer Full HD-skærm, mulighed for tilkobling til 4G og 5G samt understøttelse af Wi-Fi 5. Under motorhjelmen gemmer den på Snapdragon 8c-platformen, 8 GB hukommelse og en SSD på 512 GB.

Se også:  Huaweis 5G-netværk opnår to vigtige sikkerhedsgodkendelser før alle andre
Lette og smarte

Selve computeren er slank, sølvgrå og med det klassiske, behagelige IdeaPad-tastatur. Med en vægt på blot 1,2 kg og en tykkelse på 14,9 mm er det en letvægter, som er nem at tage med sig overalt. Og med det indbyggede IR-kamera kan du ved hjælp af ansigtsgenkendelse logge sikkert ind i Windows på farten.

Er du på udkig efter en endnu mere potent maskine med større skærm, så er IdeaPad 5i Pro og IdeaPad 5 Pro værd at kigge på. Det er de stærkeste i IdeaPad-serien til dato. De fås i enten 14 eller 16 tommer, i et helstøbt metallisk kabinet og med et skærmformat på 16:10 og op til 2,8K-opløsning.

De er begge udstyret med Wi-Fi 6 tilslutning og vejer blot 1,45 kg for modellen på 14 tommer og 2 kg for den større udgave på 16 tommer.

De byder på et IR-kamera til at logge ind med Windows Hello, og så har de samtidig en såkaldt time-of-flight sensor, der kan sætte videoer på pause, når du forlader skærmen eller sætter gang i en alarm, hvis den bliver flyttet, mens du har ryggen til. Computerne fås med en Intel Core- eller en AMD Ryzen-processor, op til 16 GB hukommelse og 1 TB SSD.

Se også:  IBM på vej med en 5G-skyplatform til teleindustrien
Få mest muligt ud af din pc

På tværs af Lenovos enheder er der én applikation, som altid byder på et væld af muligheder for at levere en personlig computeroplevelse: Lenovo Vantage. Vantage får i den måned en række nye funktioner, fx bedre kontrol med strømforbruget, nemmere tilpasning af håndfrie login-metoder og skærpet sikkerhed gennem Vantage Smart Performance Services.

De nye ideaPad-maskinerne forventes ude i maj. Prisen for IdeaPad 5G er endnu ukendt, men de restende modeller er prissat således:

IdeaPad 5i Pro (14” – Intel): Priserne starter ved 699€.

IdeaPad 5i Pro (16” – Intel): Priserne starter ved 899€.

IdeaPad 5 Pro (14” – AMD): Priserne starter ved 799€.

IdeaPad 5 Pro (16” – AMD): Priserne starter ved 799€.


TAGS
5G
Bærbar
lenovo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S