Test: Her er underholdningen sikret

Test: Her er underholdningen sikret

Share

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10” leverer overvældende meget tablet for pengene. Ikke mindst på underholdningskontoen

Tabletten er den perfekte og ukomplicerede underholdningsmaskine, både ude og hjemme. Hvis du ser film eller serier fra Netflix eller HBO sker det ofte via en app, og her vil du elske denne Lenovo.

For ikke kun har den en meget klar og tydelig skærm, den har også indbygget projektor. Endda en DLP-type, som er kendt for at have bedre og dybere farvegengivelse end de LED-typer, som du oftest finder indbygget.Det er ikke kun smart, det er meget smart, fordi det rent faktisk kan bruges til noget. Nu er det ikke, fordi du skal sælge dit store tv eller ditto hjemmebio-projektor. Men vi er ærligt talt lidt imponeret over, hvor godt et billede, vi kunne få på en hvid væg med Lenovo.

Se også:  iFrogz Coda Wireless + Mic [TEST]: Fint headset til billige penge

Tryk på knappen, og vend den lille projektor op mod en væg, og du får et billede på mindst 50”, som står med fine, dybe farver og glød.

Det er på ingen måde som fra et tv, men i situationer, hvor der ikke er et tv eller en rigtig projektor kan denne løsning sagtens bruges. Og i jobsammenhæng kan maskinen bruges til en præsentation.Opløsningen er lav, og lysstyrken er blot 50 lumen. Det lyder ikke af meget, men i praksis fungerer det altså ret godt. Og så er det sjovt, at sætte projektoren på gulvet, projicere på loftet og ligge og se film på det hvide loft!

Projektoren sidder i foden. Smart i for eksempel jobsammenhæng.

Projektoren sidder i foden. Smart i for eksempel jobsammenhæng.

Kan tåle vandstænk

Brugt som tablet i det daglige udmærker Lenovo sig ved, at den har en lille fod i den ene ende, som blandt andet huser førnævnte projektor. Det betyder, at tabletten er let at holde i hånden, men også at den ikke er helt flad og tynd som de fleste konkurrenter.

Se også:  Epson EH-TW9300W [TEST]: UHD/4K-indhold fortjener et stort lærred

Til gengæld kan du stille den i forskellige vinkler, og øverst lige over skærmen finder du en højttaler, der kan spille højere og bedre end de fleste. Igen på grund af den lille runde fod, der er indbygget. Højttaleren er i øvrigt med Dolby Atmos-lyd, der giver god spredning opad, og gengivelsen håndteres af hele fire mini-højttalere, som lyd-eksperten JBL står bag.

Del denne