Home » Tablet » Lenovo Yoga Smart Tab [TEST]: Toptjekket tablet med stemmestyring
Lenovo Yoga Smart Tab [TEST]: Toptjekket tablet med stemmestyring

Lenovo Yoga Smart Tab [TEST]: Toptjekket tablet med stemmestyring

Share

Yoga Smart Tab er en sand åbenbaring af en underholdningstablet med fantastisk lyd og indbygget Google Assistant, så du kan tale dig til det meste.

De fleste tablets ligner hinanden i sådan en grad, at man nærmest ikke kan skelne dem fra hinanden. Lenovo har dog formået at skille sig ud.

Yoga Smart Tab fortsætter det fine designspor, som er lagt for dagen med de foregående Yoga-tablets, og tilfører det en god dosis smarte features.

Som udgangspunkt er der således tale om en nydelig 10”-tablet skabt med en behagelig blød belægning på kanter og bagside. Som et særligt kendetegn går bunden ud i en rund soundbar, forsynet med Dolby Atmos-højttalere fra JBL. Bagpå er der en klap, man kan slå ud, så Smart Tab kan stå af sig selv, når man vil se film og tv. Et gennemført designkoncept, der i vores øjne giver de fleste andre tablets baghjul.

Se også:  Samsung klar med kæmpe tablet til videomøder, produktivitet og underholdning

Der er tale om en Android-tablet med det hele, ikke mindst Google Assistant, den intelligente assistent, der gør det muligt at styre alverdens ting med stemmen. Sig hvad du vil se på Netflix, slå op i din kalender eller styr smarte enheder i hjemmet med simple stemmekommandoer.

Mobil smartskærm

Det er en glimrende feature, der i mange tilfælde kan få tingene gjort hurtigere og nemmere end ved gammeldags navigation. Med Ambient Mode vil Smart Tab også kunne bruges som en mobil smartskærm, i stil med Lenovos egen Smart Display, men desværre er denne feature endnu ikke tilgængelig i Danmark.

På nuværende tidspunkt fungerer Google Assistant derfor nogenlunde, som vi kender det fra de fleste andre Android-enheder. Billedet på den 10” full HD-skærm står rigtig flot. Det er en fornøjelse at se film på Smart Tab.

Det gør de indbyggede højttalere også sit til. Lyden er flot og afrundet, og er der tale om Dolby Atmos-materiale, får du en overbevisende fornemmelse af, at elementerne bevæger sig rundt omkring dig og langt udover skærmens rammer.

Se også:  Apple 3: iPad får horisontalt forsidekamera til videomøder

Ydelsen er ikke til de vildeste spil, men underholdning af enhver anden karakter klarer Smart Tab fint, og lidt videoredigering er heller ikke et problem.

Der er glimrende kameraer, ikke bare bagpå men også foran, hvilket betyder, at Smart Tab er velegnet til videosamtaler. Frontkameraet gør det også muligt at logge ind via ansigtsgenkendelse. En feature, man meget hurtigt lærer at sætte pris på.

Rigtig meget for pengene

Yoga Smart Tab er ikke den stærkeste på ydelse, så en arbejdstablet skal du ikke købe den som. Men som tablet til underholdning og til nem stemmestyring af dit hjem og diverse andre ting, finder du ikke en tablet, der gør det meget bedre. Slet ikke til prisen, som er overraskende lav.


Lenovo Yoga Smart Tab
  • Features
  • Skærm
  • Lyd
  • Ydelse
  • Batteri
  • Design
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Ydelsen er ikke til krævende arbejde og tunge spil, men alt andet klarer Smart Tab uden problemer. Især til film er den forrygende med den indbyggede stander, flotte skærm og store lyd. At der er stemmestyring åbner desuden for et væld af smarte muligheder.

Teknisk set:

Lenovo Yoga Smart Tab
Pris: 2199 kr.
Skærm: 10,1”IPS 1920 x 1200
Processor: Snapdragon 439
Ram: 3,0 GB LPDDR3
Drev: 32 GB + microSD-kort
Batteri: 7000 mAh
Kameraer: 8 MP / 5 MP front
Forbindelse: Wi-Fi ac, BT 4.2, USB-C
Styresystem: Android 9.0

TAGS
Lenovo Yoga
Tablet
yoga smart tab

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S