Home » Bærbar computer » Lenovo Yoga Slim 9i [TEST]: Muskuløs bærbar klædt i læder
Lenovo Yoga Slim 9i [TEST]: Muskuløs bærbar klædt i læder

Lenovo Yoga Slim 9i [TEST]: Muskuløs bærbar klædt i læder

Share

Her er den bærbare pc til den stilbevidste – der er mulighed for læder på oversiden. Ydelsen matcher stilen. Der er fuld fart på

Der er ingen tvivl, om at Lenovo Yoga Slim 9i skal appellere til den stilbevidste forretningsmand. Den slanke bærbare pc kan endda fås med sort læder på oversiden (som den, vi tester her), hvilket får den til at matche attachémappen.

Når du lukker op for computeren, kommer det velkendte og gode Lenovo-tastatur i fuld størrelse til syne, og foran tasterne er der en næsten usynlig touchpad. Overfladen på touchpad’en er glat, mens området udenom har et tæt afdæmpet mønster. Raffineret. Den 14” store skærm går næsten ud til kanten, så den lækre stil er gennemført over det hele.

Se også:  5 højdepunkter fra rejsekufferten

Skærmen er trykfølsom og reagerer meget hurtigt. Ikke så mærkeligt, da grafikkortet er det forholdsvist nye Intel Iris Xe. Det fine indtryk underbygges af en Intel i7-processor (11. generation) og hele 16 GB hukommelse. Harddisken er på 1 TB og naturligvis af ssd-typen.

Et tyndt lag ægte læder pryder oversiden. Det ser godt ud og giver et solidt greb om computeren

Glansfuldt billede

Det er faktisk fint til prisen, selvom den er oppe i knap 15.000 kroner. For selvom skærmen ”kun” er full HD, så opleves den detaljeret og lækker. Den er fantastisk god til film, og lydkortet understøtter da også Dolby – herunder Dolby Atmos. Der er en dybde og glans i billedet, som er næsten vanedannende. De tynde kanter omkring panelet er polerede, så du næsten kan spejle dig i dem. Selve pegefeltet er også indkapslet under glas og giver en lækker følelse, og det kan vibrere, når du klikker på det.

Se også:  Lenovo-interview: "Bæredygtigheden betyder lige så meget som prisen"

Den luksuriøse oplevelse understøttes af det fantastisk gode tastatur. Det har ekstrem kort vandring, men du er aldrig i tvivl om, at du har ramt rigtigt på tasterne.

TAGS
Bærbar
Laptop
lenovo
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S