Home » Bærbar computer » Lenovo Yoga S940 [TEST]: Intelligent bærbar gør livet lidt lettere
Lenovo Yoga S940 [TEST]: Intelligent bærbar gør livet lidt lettere

Lenovo Yoga S940 [TEST]: Intelligent bærbar gør livet lidt lettere

Share

Yoga S940 er skabt i let og lækkert design med kurvet 4K-skærm og forrygende Dolby Atmos-lyd. Intelligent teknologi sparer dig for en del besvær i det daglige

Det kan være svært at se, hvor der efterhånden kan optimeres på en bærbar computer, men med den nye Yoga S940 understreger Lenovo, at der stadig er rigelig plads til nytænkning.

Raffineret design

Der er grundlæggende tale om en klassisk bærbar, ikke en 360 graders-maskine eller hybrid af anden art.

Helt traditionel er den dog ikke, for det er den første laptop, vi har set med buede skærmkanter. Ligesom vi kender det fra en del smartphones efterhånden, flyder skærmen nærmest ud i det uendelige, uden at blive brudt af kanter. Det er yderst raffineret og sammen med den stilrene aluminiumskrop giver det en afsindig lækker maskine. Kameraet i toppen af skærmen understøtter ansigtsgenkendelse, så du behøver bare at kigge op, så er maskinen låst op.

Se også:  Lenovo lancerer futuristisk gaming-sortiment

Tasterne er af fuld størrelse, behagelige at bruge og med nem justering af bagbelysning. De suppleres på fineste vis af en dejlig responsiv touchpad med et godt fast klik.

I siderne er der analog udgang til hovedtelefoner, og ellers er der USB-C for resten. Tre styks i alt, hvoraf den ene fungerer som strømindgang. De to andre understøtter Thunderbolt og kan bruges til at oplade smartphones eller andre enheder, selv når computeren er slukket.

Et lille mediemonster

På hver side af tastaturet er der sat god plads af til højttalere. De er forsynet med Dolby Atmos, og med det rette materiale, optimeret til teknologien, er det imponerende, hvilken fornemmelse af rumlighed de to højttalere er i stand til at levere. Det føles simpelthen, som om lyden flyver omkring ørerne på dig.

Med en flot og farvestærk 4K-skærm med Dolby Vision er der lagt op til underholdning af fineste format i den lille maskine.

Se også:  Asus ROG Zephyrus G14 [TEST]: Kompakt gamer-pc til tasken

Dedikeret grafikkort er der ikke, så til gaming er det nok en anden maskine, du skal kigge efter, men den stærke Core i7-processor sikrer rigelig kraft til stort set alt andet, mens den store mængde ram og hurtige ssd sørger for helt smidig oplevelse i system og programmer.

Intelligente features

Batterilevetiden er udmærket, men vil du klare dig gennem en arbejdsdag, skal du ikke give fuld blus på 4K-skærmen. Intelligent batteriteknologi sørger imidlertid for, at kølingen tilpasses, så du får det maksimale ud af computerens kræfter uden at bruge mere batteri end højst nødvendigt. Derfor får du faktisk længere tid på en opladning, end vi almindeligvis ville forvente af en computer i denne størrelse. Og computeren lader tilmed ret hurtigt, takket være RapidCharge.

  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Lyd
  • Batteri
  • Design
  • Pris
4.5

Lenovo Yoga S940

»Den er afsindig lækkert designet uden at gå op kompromis med ydelse og features. 4K-skærm og Dolby Atmos sikrer impone-rende lyd og billede, mens smart software gør avancerede funktioner nemme og tilgængelig for brugeren.«

Pris: 13.999 kr.
Skærm: 14,0” UHD IPS (3840 x 2400p)
Processor: Intel Core i7-8565U, 1,80 GHz m. Intel UHD Graphics 620
Ram: 16 GB, ddr4, 2400 MHz
Drev: 512 GB ssd PCIe
Batteri: 4-cellet, RapidCharge
Tilslutninger: 2 x USB-C m. Thunderbolt, USB-C (strømindgang), headset/mic., Bluetooth 5.0
Vægt: 1,2 kilo

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar
Laptop
lenovo
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S