Home » Bærbar computer » Lenovo Yoga Chromebook C630 [TEST]: Formfuldendt Chromebook med flip-funktion
Lenovo Yoga Chromebook C630 [TEST]: Formfuldendt Chromebook med flip-funktion

Lenovo Yoga Chromebook C630 [TEST]: Formfuldendt Chromebook med flip-funktion

Share

Chromebooks behøver generelt ikke den vildeste hardware, og når det kommer til udtrykket, har mange også traditionelt tilstræbt det beskedne look, men ikke Yoga Chromebook C630

Når man betragter Lenovo Yoga Chromebook C630 udstråler den en vis ”selvbevisthed”. Det viser i hvert fald, at det ikke kun er Windows’ bærbare og Macbooks, der kan tage sig godt ud.

Den bærbare er fremstillet af anodiseret aluminium, og den anvendte farve, som Lenovo kalder midnatsblå, klæder virkeligt den bærbare. Her er en helt anden eksklusivitet, end hvad man oftest ser i en Chromebook.

Læg dertil, at den konvertible bærbare blot er 17,9 mm tyk, og det bliver tydeligt, at man står med et produkt, der hører til i toppen blandt Chromebooks.

Alsidig med elegant skærm

Da der er tale om en konvertibel bærbar, kan skærmen drejes 360 grader, således at man kan anvende den bærbare i flere forskellige tilstande, herunder i tablet-tilstand.

Tablet-tilstanden giver specielt god mening for en Chromebook, da den jo baserer på brugen af Google Play-app, som vi kender fra vores smartphones, samt webbaserede applikationer.

Se også:  Lenovo Legion 7i [TEST]: Diskret gamingbærbar gemmer på vildskab

Den eneste lille anke i den forbindelse skulle være, at Yoga Chromebook C630 med en vægt på 1,9 kg ikke hører til blandt de letteste konvertible bærbare på markedet. Men det er en detalje, og betydningen afhænger af, hvorledes man anvender enheden.

Man kan glæde sig over en 15,6″ IPS-touchskærm, der her i testeksemplaret er med full HD-opløsning. Der findes også modeller med 4K-skærm.

Skærmen har meget tynde skærmrammer, hvilket giver en brugerflade, der fremstår let og elegant. Skærmen anvender et IPS-panel, så betratningsvinklerne er gode.

Touch fungerer godt, hvilket også er essentielt i forbindelse med en Chromebook, og skærmbilledet er ret flot. Det skal dog siges, at der måske mangler en anelse ΄gnist΄ i farvegengivelsen.

Skærmens lysstyrke er heller ikke blandt de højeste, vi er stødt på, selv om den i daglig brug er høj nok til, at man kan anvende den i lysstærke omgivelser.

Se også:  Acer præsenterer stærke Chromebooks til billige priser
Godt med fart på feltet

En af de klassiske fordele ved en Chromebook er, at man får et operativsystem, hvor sikkerheden er indbygget, samt man får adgang til et omfattende udvalg af apps fra Google Play.

En anden fordel er, at man i forhold til en Windows-baseret computer er langt mindre afhængig af at have kraftig hardware for at kunne opnå en flydende brugeroplevelse.

Selv om man kan klare sig med langt svagere processorer i en Chromebook, end hvad der ville være optimalt i en Windows-bærbar, så gør valget af processor en forskel trods alt.

Den testede Yoga Chromebook C630 er udstyret med en Intel Core i5-8250U-processor. Det gør virkelig en forskel, for der er slet ingen tvivl om, at denne Chromebook er langt den hurtigste, vi har haft i hænderne.

Selv om den firkernede processor blot har en grundfrekvens på 1,60 GHz, så er den i stand til at sikre, at alt forløber endog meget gelinde i en Chromebook.

Lenovo Yoga Chromebook C630
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Features
  • Skærm
  • Pris
4.5

Dommen

»Velbygget og flot konstruktion. Yoga Chromebook C630 er hævet over mange af konkurrenterne på flere områder. I den testede udgave får du hastighed for alle pengene og god batterilevetid. Den kan godt holde 11-12 timer.«

Pris: 6499 kr.
Skærmstørrelse: 15,6” IPS
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel
Processor: Intel Core i5-8250U
Grafikkort: Intel UHD Graphics 620
Ram: 8 GB ddr4
Drev: 64 GB EMMC
Tilslutninger: 2x USB 3.1 Type C, 1x USB 3.0 Type A,Micro SD-kortlæser, mikrofon/headset kombi stik

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Chromebook
lenovo
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S