Home » Bærbar computer » Lenovo Yoga C930 [TEST]: Stilsikker hybrid med indbygget soundbar
Lenovo Yoga C930 [TEST]: Stilsikker hybrid med indbygget soundbar

Lenovo Yoga C930 [TEST]: Stilsikker hybrid med indbygget soundbar

Share

Den fleksible Yoga C930 er ikke bare en forrygende laptop til arbejde og kreative opgaver. Takket en lækker skærm og indbygget soundbar er den også en enestående underholdningsmaskine

Det er ikke nogen hemme-lighed, at vi generelt er begejstrede for Yoga’erne. Lenovos fleksible 2-i-1’ere udgør som oftest et rigtig behageligt bekendtskab med et højt kvalitetsniveau helt ned i de mindste detaljer.
Det ændres der ikke på med Yoga C930. Tværtimod går den et betydeligt skridt videre i sin stilsikre forening af topdesign og raffineret funktionalitet.

Funktionelt design

Yoga C930 bygger videre på det velkendte 2-i-1-koncept og følger i samme designspor som de tidligere modeller. Ikke desto mindre er der sket markante ændringer.

Vigtigst er, at det karakteristiske ”urhængsel” er væk. Hængslet består nu af en komplet soundbar med tweeter og woofer specieltunet af Dolby. En ret genial måde at maksimere funktionaliteten ved at udnytte eksisterende konstruktionselementer.

Knap så synlig en opgradering er den digitale pen, som nu følger med. Den er placeret diskret i bagenden af computeren, så du kan trykke den ud, når du har brug for den eller lade den sidde gemt væk i computeren og lade op, når du ikke har.

Trods den øgede funktionalitet er det fortsat en ualmindelig elegant maskine, skåret i mat sandblæst aluminium, og uden en eneste overflødig deltajle. I venstre side er en lille, men velvalgt række af tilslutninger, der inkluderer USB 3, to USB C, som understøtter opladning, Thunderbolt 3, DisplayPort og andet, samt kombineret minijack til mikrofon og hovedtelefoner.

Se også:  Lenovo lancerer verdens første Windows-baserede videokonferenceløsning
Ideel til den kreative

Ligesom de øvrige Yoga’er er tastaturet af højeste klasse. Det vil ikke være for meget at sige, at det er blandt de absolut bedste, vi har prøvet på en bærbar computer. Der er rigtig fin respons i tasterne og behagelig afstand mellem dem. Touchpad’en holder samme høje niveau. Den reagerer på den mindste berøring og er tilpas stor til, at du kan navigere præcist på hele skærmen uden at løfte fingeren.

Den simple pen fungerer også helt upåklageligt, med klippe-stabil respons og en let og naturlig fornemmelse, når du skriver og tegner.

En bærbar hjemmebio

Skærmen måler 13,9” og fås med opløsning op til 4K. Vi testede den med en full HD-skærm. Den stod knivskarpt med imponerende kontrast og farvestyrke.

Over skærmen sidder et velfungerende webcam til videosamtaler og andet, som takket være en lille fysisk skyder kan lukkes til, hvis du vil være sikker på, at uvedkommende ikke iagttager dig, når du ikke benytter kameraet.

Se også:  Lenovo-interview: "Bæredygtigheden betyder lige så meget som prisen"

Den indbyggede soundbar supplerer det flotte skærmbillede med lyd i en klasse, som du sjældent finder i en bærbar computer. Der er god fylde, flot bund og samtidig en klar gengivelse af de små detaljer, så den fungerer fint både til film og spil. Takket være Dolby Atmos-teknologien er det muligt at få en imponerende surround-effekt, som især fungerer godt til film og spil.

Masser af power

Den testede model havde Core i7-processor af 8. generation, 16 GB ram og en stor 512 GB ssd. Tilsammen giver det en ydelse, der banker de fleste bærbare i samme vægtklasse af banen.

Du vil ikke mangle kræfter til hverken billedredigering, internetopgaver eller almindelige arbejdsopgaver, og du skal op i den rigtig tunge ende af videoredigering og gaming før maskinen begynder at brokke sig. Trods de massive kræfter holder den en rigtig fornuftig batterilevetid på over 14 timer ved almindelig videoafspilning.

Fuldendt hybrid

Uden at gå på kompromis med det fleksible og stilsikre design er det lykkedes Lenovo at klemme endnu mere funktionalitet ind i deres i forvejen stærke Yoga-maskine. Det er lidt af en bedrift og fortjener en klokkeklar topkarakter.


Lenovo Yoga C930
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Design
  • Batteri
  • Pris
5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Hvad enten det gælder arbejde eller underholdning leverer Yoga C930 det, der skal til, og gør det i en grad, som ingen andre bærbare på markedet. Yoga C930 er en ualmindelig vellykket laptop, hvor design, funktionalitet og ydelse går op i en perfekt helhed.«

Nøgletal:
Pris: 14.000 kr.
Skærm: 13,9” IPS touchskærm,
full HD (1920 x 1080 p)
Grafikkort: Intel HD Graphics 620
Processor: Intel Core i7-8550U
Ram: 16 GB ddr4
Drev: 512 GB ssd
Lyd: Soundbar med Dolby Atmos
Tilslutninger: USB 3, 2 x USB C (DP, TB 3 m.m.), minijack (mic + headset)
Batteri: Op til 14,5 timer
Vægt: 1,38 kilo

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
2-i-1'er
hybrid bærbar
lenovo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S