Home » Bærbar computer » Lenovo Yoga C930 [TEST]: Helstøbt hybrid med førsteklasses lyd
Lenovo Yoga C930 [TEST]: Helstøbt hybrid med førsteklasses lyd

Lenovo Yoga C930 [TEST]: Helstøbt hybrid med førsteklasses lyd

Share

Det er lykkedes Lenovo at klemme såvel en surroundsoundbar som en digital pen ind i deres efterhånden ikoniske hybrid, uden at gå på kompromis med det elegante og fleksible design

Lenovo har med deres Yoga-maskiner sat standarden for, hvordan en god hybrid-bærbar skal skæres. De hviler dog ikke oven på succesen, men har med den nyeste i rækken valgt at ryste posen og foretage afgørende ændringer. Det er der kommet en endnu bedre Yoga ud af.

Fuld af finesser

Den vel nok største og mest iøjnefaldende ændring er, at det karakteristiske “urhængsel” er væk. Som hængsel har man i stedet monteret en komplet soundbar skabt i samarbejde med Dolby. Den går i perfekt sync med designet.

Faktisk klæder den, efter vores smag, maskinen endnu bedre end urhængslet. Den er skabt med højttalerriller på begge sider, så du får optimal lyd uanset, om maskinen står åben eller er lukket.
Hvad der falder knap så meget i øjnene, er den medfølgende pen, som er gemt væk bag i computeren, indtil du klikker den ud. Den giver flere muligheder for at skrive, tegne og være kreativ.

Ved siden af tastaturet er placeret en fingeraftryklæser, så du kan logge ind blot ved at sætte fingeren på den. Som en ny sikkerhedsfeature er der desuden kommet en lille skyder over webkameraet i toppen af skærmen. Med den kan du blokere kameraet, når det ikke bruges, så uvedkommende ikke kan kigge med.

Se også:  Lækker teknik: Lenovo ThinkPad X1 Fold

Computeren tilbyder desuden stemmestyring via både Alexa og Cortana. Der er installeret langtrækkende mikrofoner til formålet. Dog var funktionaliteten endnu ikke rullet ud ved deadline.

Elegant og overskudsagtig

Derudover ligner Yoga’en grundlæggende set sig selv, omend der synes at være lagt endnu flere kræfter i at forme en perfekt afmålt maskine.
Det matte aluminium udstråler et køligt overskud, og der er ingen overflødige deltagere på den stilrene og elegante letvægter. Du har selvfølgelig fortsat den karakteristiske hybridfunktionalitet, hvor du ved at bukke skærmen bagover kan transformere den fra almindelig bærbar til alt fra et lille tv til en tablet.

I venstre side finder man tilslutningerne. Der er fire fysiske porte, men de fire porte giver adgang til et langt antal af forbindelsestyper, heriblandt USB 3, USB C, Thunderbolt 3, Display-Port, opladning, mikrofon-ind-gang, hovedtelefon-udgang m.m.

Den 13,9″ store skærm fås med UHD-opløsning. Den, vi testede, var dog med full HD, men stod ikke desto mindre knivskarpt og med flotte farver og god kontrast. Den understøtter Dolby Vison, så du får det maksimale ud af film i dette format.

Se også:  Lenovo Legion 5 Pro [TEST]: Diskret dræbermaskine

Den indbyggede soundbar supplerer med Dolby Atmos-lyd, så det føles, som om lyden breder sig langt udover skærmens rammer. Lydgengivelsen har en imponerende fylde og flot klarhed, så der er grundlag for storslåede film- og spiloplevelser, når du ligger i hotelsengen langt fra storskærms-tv’et derhjemme.

Alle pengene værd

Yoga C930 har rigeligt med hestekræfter til at afvikle stort set enhver type arbejde eller underholdning. Manglen på et dedikeret grafikkort mærkes ikke, medmindre du er ude i videoredigering eller spil af den allertungeste kaliber. Den stærke Core i7-processor, 16 GB ram og en hurtig ssd-disk giver en ydelse, der nærmer sig langt mere bastante arbejdsstationer. Og endda med rigtig flot batterilevetid.

Når du dertil lægger et første-klasses tastatur med den helt rette afstand og dybde i tasterne, en stor responsiv touchpad og så den aktive pen, der er simpelt udformet, men har en uforlignelig præcision, så er Yoga’en virkelig en ideel maskine til den kreative, der ønsker et mobilt arbejdsredskab uden kompromisser. Den er ikke billig, men alle pengene værd.


Lenovo Yoga C930
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
5

Sammenfatning

Testholdet mener:
Design og funktionalitet går op i en højere enhed på Yoga C930, der trods stærk ydelse, flot skærm, god lyd, indbygget pen samt et væld af stærke features har et enkelt, stilrent og umådeligt lækkert design.

Teknisk set:
Lenovo Yoga C930
Pris: 12.999 kr.
Skærm: 13,9” ips, touch, full HD
Kapacitet: 16 GB ram, 512 GB ssd
Batteritid: Op til 14,5 timer
Tilslutninger: USB 3, 2 x USB C (DP, TB 3 mm), (mic + headset)
Vægt: 1,38 kilo

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
2-i-1'er
hybrid bærbar
lenovo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S