Home » Bærbar computer » Lenovo Yoga Book C930 [TEST]: Enestående 2-i-1’er med elektronisk blæk
Lenovo Yoga Book C930 [TEST]: Enestående 2-i-1’er med elektronisk blæk

Lenovo Yoga Book C930 [TEST]: Enestående 2-i-1’er med elektronisk blæk

Share

I stedet for almindeligt tastatur har den ultrafleksible Yoga Book C930 en e-ink-skærm. Det giver spændende muligheder, men også visse begrænsninger

Det er sjældent, vi oplever den helt store fornyelse i produktkategorien bærbare computere. Yoga Book C930 må imidlertid siges at være lidt af en radikal nytænkning. Lenovos opsigtsvækkende 2-i-1’er gør op med det tradtionelle tastatur for at give dig et mere alsidigt kreativt redskab.

Tre tilstande

Yoga Book C930 er en videreudvikling af den første Yoga Book, som kom for et par år siden. Konceptet er således ikke helt nyt, men der er tilført ny teknologi, som så alligevel gør det til en noget anden størrelse at have med at gøre.

Under den utrolig flotte 10,8” QHD-skærm, hvor du normalt ville forvente et tastatur, befinder sig et e-ink-display. Det fungerer som tastatur, men ikke kun det. Det kan også forvandles til en skriveplade og en e-bogslæser. Det sker med et enkelt klik på ikonerne i toppen.

Kreative muligheder

E-ink-tastaturet leverer selvsagt ikke samme oplevelse som et traditionelt tastatur. Der er ikke samme fysiske fornemmelse, og du undgår heller ikke en lille forsinkelse, hver gang du trykker på en tast. Men forsinkelsen er betydeligt mindre, end vi havde frygtet. Faktisk så lille at det reelt ikke er et problem. Og Lenovo lover endda, at hastigheden forbedres, efterhånden som det lærer, hvordan du bruger det.

Når du skifter til skriveplade begynder e-ink-skærmen for alvor at give mening. Der er fortsat en minimal forsinkelse på berøringsinput, men så lille at det absolut er til at leve med.

Du kan tegne med din finger, eller du kan bruge den aktive pen, som følger med. En pen af glimrende kvalitet, som gør det muligt at lave detaljerede skitser, hvor pennetrykket registreres præcist, således du får fornemmelsen af at arbejde med blyant og papir.

Resultaterne kan gemmes som noter eller kopieres over på hovedskærmen, hvor man kan arbejde videre med farvelægning og lignende. Håndskreven tekst kan desuden omsættes til digital tekst. Ret genialt, når du skriver noter på studiet.

Der, hvor e-ink-skærmen så absolut brillerer, er ikke overraskende som e-bogslæser. Alt hvad du har liggende af PDF’er og e-bøger på Yoga Book’en kan åbnes, når du klikker over i e-bogstilstand. Og både det at kunne læse dem på den matte papiragtige baggrund og det at kunne gøre det uden de forstyrrelser, der uundgåeligt opstår på computerskærmen, kan være en rigtig rar oplevelse.

Et unikt værktøj

Yoga Book C930 er designet så slankt og kompakt, som det vel nærmest er muligt med denne type enhed. Vi kan ikke mindes at have oplevet en lettere og mere håndterbar sag i denne kategori.

Lenovo Yoga Book C930
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Batterilevetid
  • Design
  • Pris
4

Summary

»En unik enhed, der, hvis du dra-ger fuld nytte af dens muligheder, udgør et stærkt kreativt værktøj. Integrationen mellem de to skærme har forbedringspotentiale, men fungerer grundlæggende fint, og der er tale om en enormt let og veldesignet maskine.«

Pris: 10.399 kr.
Skærm: 10,8” QHD, IPS-touchskærm +10,8” QHD Flexible E Ink Mobius-touchskærm, begge m. pen-support
Processor: Intel Core i5-7Y54 (7. gen)
Ram: 4 GB LPDDR3
Drev: 256 GB SSD + microSD
Tilslutninger: 2 x USB-3.1 Type-C, SIM, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.2
Vægt: 775 gram
Styresystem: Windows 10 Home

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
2-i-1'er
E-ink
Hybridcomputer
lenovo
Yoga Book

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S