Lenovo Yoga 920 [TEST]: Bærbar multikunstner giver fri udfoldelse

Lenovo Yoga 920 [TEST]: Bærbar multikunstner giver fri udfoldelse

Share

Yoga 920 er ikke bare fleksibel i designet, men også i anvendelsesmulighederne. Du kan styre den stærke bærbare via både stemme, pen og virtual reality

Yoga-computerne er kendt for deres 360-graders design, der giver mulighed for at anvende dem på en lang række forskellige måder – som almindelig bærbar, som touchstyret tablet, som opretstående tv og alt derimellem. Den nyeste topmodel i serien tager fleksibiliteten et skridt videre ved at tilføre nye teknologier.

Design af højeste klasse

Designet er grundlæggende set, som vi kender det fra tidligere Yoga-modeller. En klassisk ultrabook tilført et lille twist i form af det raffinerede hængsel mellem skærm og tastatur. Det er skabt med inspiration fra avanceret urmageri og gør det muligt at flippe skærmen helt bagover eller parkere den et sted på vejen med en stor stabilitet.

Se også:  Dell Latitude 5290 [TEST]: Stærk Surface-rival med sikkerheden i top

Computeren er imponerende slank og let. Aluminiums-chassiset er af højeste klasse. Tastatur og touchpad fås heller ikke meget bedre. Tastaterne er behageligt faste og med godt mellemrum imellem, mens touchpaden har en god størrelse, der gør, at du med stor præcision kan trække cursoren hele vejen rundt på skærmen uden at løfte fingeren undervejs.

I højre side er der fingeraftryklæser, så du nemt kan logge ind på pc’en ved at placere fingeren på den.

Del denne