Lenovo Yoga 920-PR 80Y7003MX [Test]: Konvertibel med klasse og power

Lenovo Yoga 920-PR 80Y7003MX [Test]: Konvertibel med klasse og power

Share

Yoga’en imponerer med en ekstrem lækker finish, perfekt tastatur og testens bedste performance

Vi måtte lige tjekke en ekstra gang, da vi havde kørt vores testsuite på Lenovo. For scoren var ret høj – faktisk i nærheden af gode, ”ægte” bærbare computere. Selvom disse kontrolmålinger ikke fortæller hele sandheden om en computers formåen, så er de et ret godt pejlemærke. Og Lenovo løber da også fra konkurrenterne uden problemer. Når vi ser på bestykningen, bemærker vi en af de ypperste Intel Core i7-processorer. Den er monteret i en maskine, som på mange måder ligner en helt almindelig bærbar i den ultralette klasse.

Men der er tale om en konvertibel type, og Yoga har et veludført og smukt hængsel til skærmen. Det fylder ikke meget og er virkelig solidt. Takket være hængslet kan du vippe den 13,9” store, trykfølsomme skærm hele vejen rundt og dermed bruge computeren som en stor tablet.

Det er en ret stor maskine, så det er ikke den mest oplagte kandidat, hvis du ønsker en maskine, du nemt kan tage med overalt. Men transportabel er den da, og skærmstørrelsen betyder, at du kan bruge computere til mange opgaver, både jobrelaterede opgaver og underholdning.

Se også:  De bedste gratis programmer - 39 stykker super-software til din pc
God at arbejde på

Den trykfølsomme skærm betyder – når man først har vænnet sig til at bruge sådan en skærm – at arbejdet bare går kvikkere. Det er nemt, når man kan bruge touchpad og tastatur og så supplere med linkklik direkte på skærmen. Det er faktisk ret vanedannede.

Når du bruger Yoga som almindelig bærbar, sætter du stor pris på tastaturet, der nærmest er perfekt at skrive på. Der er den helt rigtige afstand mellem tasterne, og de er let buede, så du stort set aldrig rammer forkert. Touchpad’en er også ret præcis, og skærmen reagerer hurtigt, når du trykker på den. I det hele taget er det en maskine, som det er en fornøjelse at arbejde på. Den arbejder aldrig imod, altid med.

Se også:  Her den bedste 2-i-1'er til studiet

Skærmen har kun full HD-opløsning, og det gør ikonerne lidt store, hvis du sammenligner med for eksempel HP-skærmen. Til gengæld har Lenovo testens største skærm. Der er en ret høj skærmkant fra tastaturet og op, før selve skærmen begynder, og det er lidt spild, og du får ikke helt samme lækre look som hos flere af testkonkurrenterne, når skærmen er slået op. Til gengæld er det praktisk med kanten på den måde, at skærmen så hæves lidt op og ender i en god arbejdsposition.

Lydgengivelsen fra Lenovo-enheden er rigtig god og dynamisk sammenlignet med lyden fra de øvrige i testen. Dette skyldes ikke kun gode komponenter, men i lige så høj grad, at Lenovo har givet plads til den gode lyd. Maskinen er testens næsttungeste, men med en vægt på 1,36 kilo er den på ingen måde en sumobryder. At den beskedne vægt placerer 920 i den tunge ende af feltet, demonstrerer blot, hvor lette hybrid-pc’erne efterhånden er blevet.

Del denne