Home » Bærbar computer » Lenovo Yoga 720 [TEST]: Lynhurtig pc og stor tablet
Lenovo Yoga 720 [TEST]: Lynhurtig pc og stor tablet

Lenovo Yoga 720 [TEST]: Lynhurtig pc og stor tablet

Share

Lenovo Yoga 720 er en lynhurtig pc med en 15”, der kan vippes rundt og fungere som en ganske stor tablet

Hvis du synes, at en 15”-skærm er for voldsom til en hybridcomputer, så kan denne Lenovo Yoga 720 være den bærbare pc, som får dig til at ændre mening. Den er hverken for tung eller for stor, men tværtimod et særdeles velafstemt produkt med masser af pc-kræfter.

Den testede udgave af computeren er udstyret med et Nvidia GeForce GTX 1050-grafikkort, som tilfører ekstra grafikevner og løfter Yoga 720 op i samme luftlag som de internationale konkurrenter Samsung Notebook 9 Pro og HP Spectre x360 15.

Rigtig godt tastatur

I det store og hele er Yoga 720 bygget som en drøm. Overalt forsøger den at behage sin ejer lige fra den lækre aluminiumsfinish til bagbelyste tastatur. Tasterne giver den helt rigtige modstand og er langt bedre end den butterfly-mekanisme, som man finder i Apples MacBook Pro-computere. Desuden er alle taster rundede, hvilket sikrer god ergonomi.

elv om trackpad’en ikke er så præcis som Apples Force Touch-trackpads, er den stadig blandt de bedre, vi har brugt på en Windows-bærbar. Og den sølvfarvede kant bidrager til den luksusfornemmelse, man får i selskab med Yoga 720.

Se også:  Lenovo-interview: "Bæredygtigheden betyder lige så meget som prisen"

Ventilatoren har en enkelt bagudvendt åbning. Maskinen er ikke helt stille, men ventilatorerne er placeret, således at de aldrig virker distraherende. Det er faktisk noget af en præstation, for processoren er fra Intels firkernede H-serie, en Core i7-7700HQ, den første af sin slags i en 2 i 1-computer. Man skulle tro, at sådan en processor kombineret med GTX 1050-grafikkortet ville føre til en masse støj, især under hidsige spil. Men sådan er det ikke.

Trods musklerne har Yoga 720 et ret kompakt kabinet, så du kan sagtens svinge skærmen rundt og nyde en spillefilm i sengen. Skærmopløsningen er full HD, hvilket selvfølgelig ikke sikrer samme detaljerigdom som en tv-skærm med UHD. Det må man leve med.

Du kan til gengæld ikke leve med højttalerlydens kvalitet, hvis du ser film. Højttalerne spiller nedad, hvilket medfører en ulden lydgengivelse. Men i det hele taget er lyden spinkel. Så Yoga 720 dur kun til film, hvis du er alene i sengen, for du bliver nødt til at koble et sæt hovedtelefoner på pc’en.

Du kan vippe skærmen rundt, og så kan computeren bruges som sengebiograf.

Heller ikke udvalget af ind- og udgange får armene i vejret. Der er tre USB-porte, men kun én af dem er USB-C. Der er en hoved-telefonudgang og en strømtilslutning (Lenovos egen – ikke noget med USB her).

Se også:  Lenovo Yoga Tab 13 [TEST]: En bærbar biograf

Desuden skal du have fat i en adapter, hvis du vil tilslutte en skærm med HDMI. For den port mangler trods computerens ret høje pris på cirka 12.000 kroner. I det mindste kunne man have lagt de nødvendige kabler og adaptere ved.

Men vigtigere er selvfølgelig ydelsen. Og på det punkt skuffer Yoga 720 på ingen måde. Den smadrer alt på sin vej. På grund af processoren fra Intels H-serie (i stedet for den normale U-serie) har de tidligere nævnte konkurrenter fra Samsugng og HP ikke en chance, når vi kører benchmark-programmer. Selv med halvt så meget ram som de to nævnte konkurrenter var Yoga 720 langt hurtigere i for eksempel PCMark.

Lenovo Yoga 720
  • Kvalitetsudtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Sammenfatning

Pris: 12.000 kr.
Processor: Intel Core i7-7700HQ, 2,8 GHz, firkernet, 6 MB cache
Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 1050 (2 GB GDDR5), Intel HD Graphics 630
Ram: 8 GB
Skærm: 15,6”, full HD
Lager: 256 GB PCIe ssd
Forbindelser: 802.11ac, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, 1 stk. USB 3.1 Type-C med Thunderbolt, 2 stk. USB 3.0, hovedtelefon (jack)
Vægt: 2 kg

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Hybridcomputer
lenovo
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S