Lenovo Yoga 720 OR 80X600DLMX [TEST]: Føles alt andet end billig

Lenovo Yoga 720 OR 80X600DLMX [TEST]: Føles alt andet end billig

Share

Denne særdeles fleksible bærbare opleves som en langt mere kostbar maskine og er klart testens bedste køb

Vi elsker Yoga-modellerne fra Lenovo, og de forskellige udgaver af konceptet har da også vundet en lang række priser. De fleksible og ofte godt byggede computere har mange smarte funktioner, som du kan bruge til noget, og det gælder også denne variant, som endda fås til en god pris, når alt måles med på vægtskålen.

For Yoga 720 er ekstremt lækkert bygget og desuden meget brugbar til mange opgaver. Chassiset er ret vridningsstabilt og er sammen med de meget lækre hængsler til skærmen med til at få vægten op på 1,3 kilo, hvilket sammen med Asus gør den til testens tungeste deltager.

Se også:  En computer om armen er bedre end en i hånden

Men det er tilgivet, da chassiset virkelig kan tåle noget. Samtidig er der jo tale om en tilpasningsdygtig bærbar. Du kan vippe skærmen 180 grader rundt og bruge Yoga 720 som tablet eller placere den ligesom en åben bog på hovedet, når du vil se film.

Her kan du så nyde den gode skærm, der specielt har en lækker farvegengivelse – dog ikke med samme skarphed som hos Dell eller Acer. Til gengæld vil du sætte pris på lyden, der har god tyngde – især over et sæt hovedtelefoner. Det er da også lydspecialisten JBL, der har kreeret lydchippen.

Del denne