Home » Energi » Lenovo ThinkSmart Hub 500 [TEST]: Effektive video­møder uden stress og besvær
Lenovo ThinkSmart Hub 500 [TEST]: Effektive video­møder uden stress og besvær

Lenovo ThinkSmart Hub 500 [TEST]: Effektive video­møder uden stress og besvær

Share

Lenovo ThinkSmart Hub 500 er skabt for at gøre virksomhedens videomøder helt ukomplicerede, uden al den spildtid og teknisk besvær, der ofte hører med

Videomøder fylder mere og mere i virksomheders kommunikation med omverdenen. Ofte tager det dog uforholdsmæssigt lang tid at få teknikken til at spille, før mødet kan afvikles.

Der kan snildt gå mere end 10 minutter af din egen, dine medarbejderes og potentielt jeres it-mands tid, inden mødet kan foretages, og alligevel ender det måske med, at man sidder klynget omkring en bærbar. Det er dyrebar tid, der går tabt, og resultatet kan være et stresset og ufokuseret møde.

Med ThinkSmart Hub 500 har Lenovo skabt en enhed, der sikrer helt ubesværede videomøder hver gang.

Simpel og brugervenlig

Der er grundlæggende tale om en lille pc med en roterbar touchskærm indbygget. Den kører en simplificeret udgave af Windows, skræddersyet til videomøder via Microsoft Teams, herunder Skype for Business (den fås også i en version til Zoom Rooms).

Se også:  Apple taber markedsandele, mens Huawei stormer frem

Opsætningen er utrolig nem, og brugerfladen yderst overskuelig med store fliser til de få menupunkter. Alle omkring kan interagere med skærmen ved at dreje den i deres retning.

Du kan starte et videomøde direkte fra Hub 500 ved at skrive mailadressen på de deltagende. Endnu smartere er det dog, at du via Outlook på din pc eller mobil kan planlægge og indkalde til videomøderne. Tilføj Hub 500 som ressource, så er alt klar til dit møde på det bookede tidspunkt. Gå ind i mødelokalet og tryk ”join”, så er I igang. En sensor registrerer, når der er personer i lokalet, så vågner maskinen selv.

Der er selvsagt mulighed for at se de deltagende, brudt op i felter for hver lokation, og du kan også vise PowerPoints, video og hvilket som helst andet indhold. Det sker ved at slutte din pc i HDMI-indgangen eller ved at skabe trådløs forbindelse via en AirTame eller clickshare. Du kan nemt tilpasse skærmlayoutet, så deltagere og indhold vises i et passende forhold.

Se også:  Polycom Studio [TEST]: Videomøder er blevet brugervenlige

Der er desuden mulighed for at chatte via Skype-beskeder undervejs direkte på touchskærmen eller med et tilsluttet tastatur. Du kan også tilføje flere deltagere til mødet, hvis der skulle blive behov.

Brugernes data er beskyttet af Lenovo ThinkShield, og en it-administrator vil have mulighed for at tilgå flere enheder centralt i en virksomhed med flere møderum.

Nemt at skalere

Der er mikrofoner og højttalere indbygget af ganske udmærket kvalitet. De fungerer fint til mindre møder. Til større møder kan det være en god idé at opgradere til en dedikeret konferencehøjttaler. Den tilsluttes via USB i siden, hvor man har gemt alle tilslutninger under en låge (som kan låses, så kablerne ikke ryger ud).

Lenovo ThinkSmart Hub 500 (Teams)
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Ydelse
  • Skærm
  • Lyd
  • Pris
4.5

Dommen

»Besværet med videomøder er forbi. ThinkSmart Hub 500 er en gennemført og enormt brugervenlig løsning, der gør videomøder til en leg, med nem mulighed for at skalere til mængden af deltagere og størrelsen af mødelokalet.«

Pris: Fra 15.839 kr.
Skærm: 11,6” touchskærm, 360 ° rotation, 300 nits, Full HD, antirefleks
Processor: Intel Core i5-7500T, vPro
Drev: 128 GB SSD
Lyd: To 4 W Dolby Premium-højttalere, 2 dobbelte mikrofoner
Tilslutninger: HDMI-ind, 2 x HDMI-ud, RJ45, 4 x USB-A 3.0, 3,5 mm lyd ind/ud-kombo, Wi-Fi, Bluetooth 4.2

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
erhverv
lenovo
Skype
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S