Home » Bærbar computer » Lenovo Thinkpad X1 Nano [TEST]: Letvægter med solide kræfter
Lenovo Thinkpad X1 Nano [TEST]: Letvægter med solide kræfter

Lenovo Thinkpad X1 Nano [TEST]: Letvægter med solide kræfter

Share

Den vejer under et kilo, men har kræfter til selv tungere opgaver samt et forrygende tastatur 

Denne laptop bør være dit førstevalg, hvis mobililtet er højt på ønskelisten.

Thinkpad X1 Nano vejer kun 907 gram og er 14 mm tyk. Den glider derfor smidigt ned i tas-ken. Kulfiberkroppen gør den tilmed ret robust.

Suveræn arbejdsmaskine

Designet er klassisk Thinkpad. Denne udødelige art af bærbare er ret ideel, når det handler om at få arbejde fra hånden.

X1 Nano byder på både fysiske knapper, en fin touchpad, den karakteristiske røde trackpoint, og et tastatur, der simpelthen er i en liga for sig. Tasterne har perfekt modstand, fin vandring, passende afstand samt en belægning og form, der gør, at fingrene ikke glider så nemt eller rammer forkert.    

Skærmen står flot og skarpt. Med 100 % rgb-farverum egner den sig godt til grafik og foto. Lyden er ikke ringe, slet ikke når man tager det slanke design i betragtning. Der er Dolby Atmos, så man kan få en overbevisende surround-effekt i film og spil.

Se også:  Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9 [TEST]: Opgraderet på den traditionelle måde – heldigvis...

Udvalget af tilslutninger er som det nu engang er med denne type bærbare. Ret skrabet. Ud over lyd er der to Thunderbolt 4-porte. Her kan du tilslutte stort set hvad som helst – hvis du altså har de rette adaptere.

I skærmen er webkamera med ansigtsgenkendelse, og der er desuden fingeraftryklæser ved tastaturet. At logge ind kunne ikke være nemmere. Der er tilmed sensorer, som ser, om du er til stede. Hvis ikke, låser maskinen.     

Hurtig og udholdende

At lette og tynde bærbare er nogle svæklinge er ikke nødvendigvis tilfældet længere. 

Der er sket meget med processorerne på det seneste. Nyeste generation fra Intel leverer ikke bare godt med rå regnekræfter, men har tilmed en indbygget grafikmotor, der sparker rigtig godt fra sig.

Se også:  Dell XPS 15 [TEST]: Drømmebærbar til businessmanden

X1 Nano er ikke i nærheden af gameren fra MSI, men vi oplevede, at der var rigelig power til tungere layout-opgaver og selv videoredigering, hvis man ikke går amok i 8K. Disk og ram er også hurtige. Det er med til at give en dejlig smidighed i systemet.

Batterilevetiden er over 16 timer ved lav belastning, som eksempelvis tekstlæsning. Presser du maskinen maksimalt, får du tæt på to timer. Ofte vil du lande et sted midt imellem. Opladning tager blot en time og et kvarter. 


TAGS
Bærbar
lenovo
Lenovo Thinkpad
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S