Home » Bærbar computer » Lenovo ThinkBook 14” [TEST]: Livsstilslækker laptop til seriøs business
Lenovo ThinkBook 14” [TEST]: Livsstilslækker laptop til seriøs business

Lenovo ThinkBook 14” [TEST]: Livsstilslækker laptop til seriøs business

Share

En arbejdsbærbar behøver ikke at være stor og kluntet. Med Thinkbook har Lenovo skabt en let og designlækker laptop, man har lyst til tage med sig, og som samtidig møder virksomhedens krav til sikkerhed og funktionalitet

Når man får udleveret en bærbar af sit arbejde, er der ofte tale om en ordentlig klods, hvor der er tænkt mere på praktik og sikkerhed end design og mobilitet.

Med Thinkbook gør Lenovo det imidlertid muligt at indtage mødelokalet med stil uden at gå ned på seriøse arbejdsfunktioner.

Når arbejdet er livsstil

Lenovo ThinkBook er en slank og lækker maskine skabt i stilrent aluminiumsdesign. Den udstråler ligeså meget livsstil som business, og den er da netop også skabt til dem, hvor de to ting flyder sammen. Dem, hvor den bærbare er en naturlig del af hverdagen, hvad enten man arbejder med powerpoints og excel-ark eller slapper af med en film eller et spil.

Se også:  HP Elitebook Dragonfly G2 [TEST]: En letvægter af fineste kvalitet

Den 14” store skærm, som kan ligges helt fladt bagover, står flot, med god skarphed og høj kontrast. Den suppleres af fine Dolby Atmos-højttalere med Harman Kardon-aftryk samt et dejligt responsivt tastatur med smarte genvejstaster til eksempelvis Skype-opkald, deaktivering af kamera og flytilstand. Dertil kommer en rigtig behagelig touchpad.

Alt hvad man behøver

Trods det kompakte design er der blevet plads til et imponerende udvalg af tilslutninger. Der er to USB-C, den ene en 2. generations USB-C med DisplayPort-understøttelse og opladning, dertil to fuldstørrelse USB 3, en skjult USB 2 samt HDMI, kortlæser, kombi ind/ud-lydstik, RJ45-netværksport og en indgang til strøm. Det er svært at forlange mere, især i en maskine af denne størrelse.

Se også:  CES: Lenovo lancerer smart fotoramme med Instagram

Af fysiske features byder Thinkbook også på en praktisk fingeraftrykslæser integreret i powerknappen samt et fint webkamera med en lille skyder, der kan trækkes for, når man vil sikre privatlivet.

Smidig og smart

Den testede model var med Core i7-processor og leverede rigelig power til stort set alle typer arbejde. Maskinen er hurtig og smidig i brug, hvilket ikke mindst skyldes det indbyggede ssd-lager og en god portion ram.

Lenovo ThinkBook 14”
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Batteri
  • Design
  • Pris
4.5

Summary

Alt om DATA siger:

»Uden at give afkald på sikkerhedsfunktioner, kræfter og tilslutningsmuligheder får man en lækker og stilren maskine, der er nem at have i tasken og byder på flot skærm, god lyd og fremragende tastatur. En toptjekket arbejdsbærbar.«

Nøgletal:

Pris: 8304 kr.
Skærm: 14” FHD IPS
Processor: Intel Core i7-10510U
Ram: 16 GB ddr4
Drev: 512 GB M.2 PCIe SSD
Tilslutninger: USB 3.1 Gen2 Type-C,
USB 3.1 Gen1 Type-C, USB 3.1 Gen1 Type-A (Always-On), USB 3.1 Gen1 Type-A, skjult USB 2.0 Type-A,
HDMI 4-i-1-kortlæser, kombi-lydstik, RJ45, strøm

 

TAGS
Laptop
lenovo
thinkbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S