Home » Smart hjem » Lenovo Smart Display [TEST]: Smart skærm i storformat
Lenovo Smart Display [TEST]: Smart skærm i storformat

Lenovo Smart Display [TEST]: Smart skærm i storformat

Share

Lenovo Smart Display er en stemmestyret skærm med lyd og billede i et format, der gør den egnet til underholdning

Stemmestyring af hjemmet er ikke længere fremtidssnak. De mest basale ting som elpærer og termostater kan styres med stemmen, mens underholdning, kalenderaftaler og indkøbslister ligeledes kan betjenes via digitale assistenter.

Google Assistant er længst fremme, i hvert fald i Danmark. For nylig anmeldte vi den nye Nest Hub, en Google-produceret højttaler, der leverer en visuel overbygning på det lydbaserede univers via en indbygget skærm.

Det åbner op for en række nye muligheder, ikke mindst når det gælder mediebrug og underholdning. Og netop den del har Lenovo sat tryk på med Smart Display.

Stuevenligt design

Her er grundlæggende tale om en opretstående touchskærm med en relativ stor højttaler i den ene side. Man har forsøgt at designe den, så den glider ubesværet ind i hjemmets indretning. Der er hvid plastramme omkring skærmen, mens bagsiden, der buer ud i en trekant, er beklædt med træ. Det ser faktisk ganske elegant ud.

Lenovo Smart Display..

Lenovo Smart Display..

Der er fysiske knapper til at styre lydstyrke samt tænde og slukke kamera og mikrofon. Trækker du op fra bunden af skærmen, er der adgang til basale funktioner samt mulighed for at styre lysstyrke (du kan også sætte den på auto, så den selv justerer lyset i forhold til omgivelserne).

Se også:  Ekstrem power i Lenovos nye bærbare

Trækker du ned fra oven, er der overblik over dine smart home-enheder.

Smæk på lyd og billede

Der kan siges rigtig meget af det samme om Smart Display, som der kan siges om Nest Hub. Enheden er bygget op om samme system og giver adgang til de samme funktioner. Du kan styre alle dine smart home-produkter, du kan tilføje og få oplyst dine kalenderaftaler, du kan lave indkøbslister, få hjælp til madlavningen, få vejvisning og diverse facts fra nettet. Og så kan du ikke mindst bruge den til at høre radio, se video, foretage videoopkald via Google Duo og få fremvist dine billeder.

Se også:  Lenovo Yoga S940 er blandt årets bedste bærbare

Det er navnlig på de sidste funktioner, at Smart Display har en fordel. For den kommer ikke bare med bedre højttalere. Den model, vi testede, har også betydelig større skærm. Alt, der har med lyd og billede at gøre, får således et boost.

Der er tale om en 10” full HD-skærm. Billedet står flot og skarpt med stærke farver, god kontrast og fine betragtningsvinkler.

Højttalerne leverer et værdigt modstykke med tyngde, fylde og power, der fint kan yde musik og spillefilm retfærdighed.

De kommer ikke til at erstatte dit store surround-setup i stuen, men banker uden problemer den gængse køkkkenradio på lydkvalitet og leverer, hvad man har behov for i et mindre rum som eksempelvis soveværelset.

En lille hjemmebio

Netop i soveværelset ser vi et potentiale for Smart Display. Udover at fungere som en clockradio på stereoider, kan den udgøre en rigtig fin lille minibio til underholdning inden sengetid.

Lenovo Smart Display
  • Features
  • Skærm
  • Højttalere
  • Design
  • Pris
4

Summary

»En rigtig glimrende smartskærm. Designet er lækkert, og både lyd og billede er af høj klasse. 10” er perfekt, hvis du vil bruge den som videoskærm, men overvej den billigere 8”-model, hvis du primært kommer til at bruge den som radio og køkkenhjælper.«

Pris: 1999 kr.
Skærm: 10,1” FHD (1920 x 1200), IPS
Højttalere: 2” 10W Full Range Speaker​ 2 x Passive Tweeters
Mikrofoner: 2 x 2 Dual Arrays
Processor: Qualcomm Home Hub Platform (Snapdragon 624)
Tilslutninger: 2 x 2 Wi-Fi 802.11 ac, 2.4G/5G, MIMO, Bluetooth BLE

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Google Assistant
Google Home
lenovo
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S