Home » AOD Pro » Lenovo fornyr serverlinjer med de nyeste Xeon-processorer
Lenovo fornyr serverlinjer med de nyeste Xeon-processorer

Lenovo fornyr serverlinjer med de nyeste Xeon-processorer

Share

Der er tredje generation af Intels Xeon-processorer over hele linjen i Lenovos otte nye ThinkSystem-servere

Hele otte nye servere bliver nu sendt på markedet af Lenovo. Alle nyhederne er bygget op omkring den seneste, tredje generation af Intels kraftige Xeon-processorer og har PCIe Gen4.

De nye servere kommer både inden for rack-, tower og bladeservere (med betegnelserne SR, ST og SN) og de ekstra kompakte high-density-servere (med betegnelsen SD).

“Vores næste generations ThinkSystem Server-platform leverer en unik balance mellem ydeevne, sikkerhed og effektivitet,” siger Kamran Amini, vicepræsident og generaldirektør for infrastrukturløsningsplatforme i Lenovo Infrastructure Solutions Group.

“Med kombinationen af Lenovos innovationer inden for sikkerhed, vandkølingsteknologi og as-a-service-økonomi sætter vi kunderne i stand til at fremskynde og sikre (implementeringen af) en bred vifte af (servere til) den virkelige verdens arbejdsbelastninger ved hjælp af skalerbare Intel Xeon tredjegenerations-processorer,” føjer han til.

Se også:  Servere sviner med energien – dansk opfindelse skruer forbruget i bund
Fire nye rack- og towerservere

Der er fire nye V2-servere i serierne SR, ST og SN: ThinkSystem SR650 V2, SR630 V2, ST650 V2 and SN550 V2.

Lenovo beskriver dem selv således:

ThinkSystem SR650 V2: 2U-rackserveren med to sokler kan skaleres fra SMB til store virksomheder og administrerede cloudtjenesteudbydere. De er konstrueret til hastighed og til udvidelse med fleksibel lagring og I/O til forretningskritiske arbejdsbelastninger.

ThinkSystem SR630 V2: 1U-rackserveren med to sokler er bygget til forretningskritisk alsidighed og har optimeret ydelse og tæthed til hybride datacenterarbejdsbelastninger som cloud, virtualisering, analyse, computing og spil.

ThinkSystem ST650 V2: Tower-serveren er bygget til høj ydeevne og maksimal skalerbarhed og den nye mainstream-towerserver har to sokler samt nyeste teknologi i et slankere chassis (4U). Til fjernkontorer eller filialer, teknologi og detailhandel.

Se også:  Lenovo Yoga Creator 7 [TEST]: Stivbenet Yoga til skaberne

ThinkSystem SN550 V2: Denne bladeserver er designet til styrke virksomhedens performance og fleksibilitet. Kompakt og den nyeste byggesten i Flex System-familien, optimeret til ydelse, effektivitet og sikkerhed. Til forretningskritiske arbejdsbelastninger såsom cloud, servervirtualisering, databaser og VDI.

Fire kompakte servere

Desuden er der fire kompakte servere (SD og SR) ThinkSystem SD650 V2, SD650-N V2, SD630 V2 og SR670 V, som giver høj ydelse trods minimalt pladskrav.

Disse servere er designet til fuldt ud at udnytte PCIe Gen4, som fordobler I/O-båndbredden til netværkskort, NVMe-enheder og GPU/acceleratorer for at sikre en afbalanceret systemydelse mellem CPU og I/O.

Du kan få et komplet overblik over Lenovo-serverne her.


TAGS
lenovo
server
thinksystem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S