Home » Skærm » Lenovo P44W-10 [TEST]: Står korrekt og virkelig skarpt
Lenovo P44W-10 [TEST]: Står korrekt og virkelig skarpt

Lenovo P44W-10 [TEST]: Står korrekt og virkelig skarpt

Share

Det er en halvdyr skærm, men P44W-10 har mange kvaliteter, ikke mindst høj billedkvalitet

Små 10.000 kr. for en skærm er mange penge, men da der ikke er storproduktion af skærme i denne ekstreme størrelse, påvirker det prisen i ugunstig retning. P44W-10 er i en prisklasse, hvor du kan få en endog meget god skærm, ja, faktisk en næsten professionel skærm på 30-32”, som vil klare behovet for selv de mest ambitiøse.

Men P44W-10 har også professionelle kvaliteter. Den har nemlig en billedkvalitet, der umiddelbart er mere kedelig og afdæmpet, end den du oplever hos konkurrenten fra HP. Men kigger du nærmere efter, vil du også opdage, at billedet står marginalt mere skarpt. Ikke meget, men nok til, at det er synligt, når du zoomer ind på detaljer eller skriver tekst.

Skruer du ned for lyset, beholder Lenovo også kontrasten bedre end HP. Det er et kendetegn ved kvalitetsskærme. Det er let nok at levere masser af lys i en skærm. Det vanskelige er at levere lys nok, så der er detaljer i højlyset, men uden at de sorte områder bliver for grå. Det formår Lenovo P44W-10 ret flot.

Se også:  Lækker, fleksibel og fuldt professionel bærbar til det mobile arbejde
Hop mellem input

Du kan let få to billeder op på Lenovo-skærmen fra en eller to computere, og du kan let styre de to input, så du kan arbejde med det, du vil på den side af skærmen. Du kan også vælge billede-i-billede, hvilket man ser på mange af denne type skærme nu.

Billedmæssigt står Lenovo meget roligt, og den har da også en opdateringsfrekvens på 144 Hz. I kombination med den højere lysstyrke betyder det, at billedet er mere korrekt end fra den lidt billigere HP S430c.

Lenovo-skærmen er helt traditionelt opbygget og bortset fra det meget i iøjnefaldende format, kunne den ligne en ganske almindelig Lenovo-skærm bagpå. Her er ikke gjort meget for designet. Tilslutningerne sidder i bunden og er knap så lette at fange som hos HP.

Der er ingen tvivl om, at Lenovo P44W-10 er den bedste af de to skærme i denne test, men ikke med stor margin, og dertil koster den lidt mere. Men er behovet en skærm, der kan håndtere farver og lys meget præcist, og ønsker du at kunne arbejde med to skærme på samme tid, så er den bestemt værd at tjekke ud.


TAGS
buet skærm
lenovo
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S