Lenovo Miix 520-121KB [TEST]: Den perfekte hybrid

Lenovo Miix 520-121KB [TEST]: Den perfekte hybrid

Share

Med denne hybrid fra Lenovo har du både en hurtig tablet og en reel erstatning for en ultrabærbar Windows-pc

Som forbrugere elsker vi gerne at få det hele serveret på ét fad – som en samlet pakke – og selvfølgelig uden at betale for meget for det. Nu er Lenovo Miix 520-121KB ikke ligefrem en billig sag, men når den både kan gøre det ud for en ret heftig tablet og samtidig være en fuldblods, ultrabærbar computer, så kan man næsten ikke andet end at råbe et rungende ”Ja”! Her har vi testens klare vinder.

Som udgangspunkt får du en tablet med støtteben bagpå skærmdelen, og når denne er foldet, vipper tastaturet brugervenligt en smule op. Det er næsten bedre end med en ægte bærbar.

Se også:  Her den bedste 2-i-1'er til studiet

Dog er Miix 520-121KB lidt mere bøvlet, når den skal klappes sammen, da tastaturet jo er aftageligt. Men når den bare er stillet op på dit skrivebord, så kan du sætte dig hen og gå i gang med dine skriveopgaver uden at tænke et sekund over, om det er en ægte bærbar computer.

Der er flere grunde til, at Miix 520-121KB er testens vinder. Dels er tastaturet fremragende og samme type, som du finder i Lenovos ægte bærbare computere. Det betyder, at du let rammer rigtigt på tasterne, og det opleves i det hele taget som høj kvalitet.

Dels får du en 12,2” stor skærm, der med full HD-opløsning giver en god kombination af størrelse og detaljer. Det er samtidig en skærm, der er stor nok til at kunne arbejde på. Du får 8 GB hukommelse og 256 GB ssd – også her taler vi om ting, du har brug for i det daglige arbejde. Læg dertil en Intel i5-processor.

Se også:  Apple iPad (6th gen) [TEST]: iPad uden overraskelser

Del denne