Lenovo Legion Y720 80VR001YMX [TEST]: Ikke så stærk – men relativ billig

Lenovo Legion Y720 80VR001YMX [TEST]: Ikke så stærk – men relativ billig

Share

Testens billigste giver god valuta for pengene, men er lige svag nok til hardcore-gameren

Små 11.000 kroner for en mærke-vare-bærbar med 15,6”-skærm og ganske fin bestykning. Det lyder lokkende. Og isoleret set er der da heller ikke så meget at være ked af. Lenovo Legion ligner en almindelig bærbar, der har fået en overhaling, så den kan bruges til gaming. Den har fået lidt røde stafferinger og et rødt gitter oven på de store højttalere over tastaturet. Og lydmæssigt sparker den godt fra sig. Det er en af de ”tunge drenge” i lydindustrien, der står bag Lenovo-lyden, amerikanske JBL.

Den sorte computer har et traditionelt tastatur og en standard-touchpad. Det er der ikke meget gaming over. Tastaturet er til gengæld – som vi efterhånden er vant til fra Lenovo – fremragende til at skrive på. Her kan du ramme helt ude på kanten af tasten og stadig få den til at reagere. Det er godt til hverdagsbrug, men til gaming mangler vi noget af den mekaniske feeling, man gerne vil have her.

Se også:  Lenovo Yoga 920 [TEST]: Konvertibel med klasse og power

Under tasterne gemmer sig en hæderlig Intel Core i7-processor og et grafikkort, der ligger en til to klasser under de bedste i denne test. Maskinen har 16 GB hukommelse og den fine løsning med både ssd og traditionel disk. Vores kontrolmålinger i praktiske spiltest afslører en maskine, der kan spille de fleste spil fint, men aldrig brillerer som Asus, Acer og HP i denne test. Ydelsen ligger på niveau med testens Alienware.

Del denne