Home » Bærbar computer » Lenovo Legion 7i [TEST]: Diskret gamingbærbar gemmer på vildskab
Lenovo Legion 7i [TEST]: Diskret gamingbærbar gemmer på vildskab

Lenovo Legion 7i [TEST]: Diskret gamingbærbar gemmer på vildskab

Share

Designet er ekstremt lækkert, ydelsen fænomenal og tastaturet en ren oplevelse i farve og funktion. Der er ikke meget ud over prisen, der ikke imponerer ved Lenovos nye Legion 7i

Lenovos nye bærbare Legion 7i skiller sig ud. Måske ikke så meget på overfladen. Det underspillede, industrielle design gør, at den ligner det kvalitetsprodukt, som den er og må være til prisen på over 13.000 kroner.

Men det er først og fremmest en gamingcomputer. Det lysende Legion-logo og køleribberne, der er udformet som luftsluser i siderne, afslører, at der er flere ”hestekræfter” gemt under den diskrete overflade, end du måske umiddelbart ville tro.

Stort set alle tilslutninger er placeret bagpå kabinettet, hvor tastaturdelen stikker lidt ud i forhold til hængslet til skærmen. Det er en lidt usædvanlig designidé, men den fungerer faktisk godt.

Lysshow i tastaturet

Når du klapper den 15,6”-tommer store skærm op, er du er ikke længere i tvivl om, at Legion 7i er til gaming. Tastaturet i fuld størrelse laver et lysshow, så man tror, det er løgn. Lyset kan indstilles til forskellige farver i forskellige områder – eller slukkes helt. Tasterne er de sædvanlige, som du finder i nyere Lenovo tastaturer. De er nærmest perfekt udformet og geniale at skrive på.

Se også:  Lenovo Legion 7 16 [TEST]: Kvalitetsmaskine med dræberinstinkt

Maskinen er godt bestykket – selvfølgelig – og her er det især den nyeste tiende generation Intel Core i7-processor i kombination med GeForce RTX-grafikkortet, der sikrer, at du ikke mangler kræfter. Der findes mere heftige maskiner, men vi savner ikke muskler i de krævende spil, vi har afprøvet maskinen med. Værd at nævne er også, at den store køling bagest på maskinen giver pote. Selv under heftige spil var blæserstøjen på ingen måde irriterende – hørbar, men absolut godkendt.

Lydmæssigt giver Legion overraskende meget fra sig, hvis man tror, at det kun er igennem en lille række perforeringer over tastaturet, at luftsvingningerne kan undslippe. Der er flere lydudgange skjult i computeren, herunder i bunden af kabinettet. Legion i7 undsrstøtter øvrigt Dolby Atmos.

God lyd og skarp skærm

Tilslutter du eksterne højttalere eller hovedtelefoner, vil du opleve et meget dynamisk og ret præcist lydbillede. Det er ikke på niveau med gengivelsen fra et godt lydkort til en stationær pc. Målt mod andre bærbare er Legion i7 dog rigtig godt med.

TAGS
Bærbar
Laptop
lenovo
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S