Home » AOD Pro » Lenovo lancerer verdens første Windows 11-bærbare
Lenovo lancerer verdens første Windows 11-bærbare

Lenovo lancerer verdens første Windows 11-bærbare

Share

Lenovo Yoga Slim 7 Carbon og den nye 16-tommer Lenovo Yoga Slim 7 Pro bliver de første computere, der leveres med Windows 11 direkte ud af kassen

Windows 11 er på trapperne. Det nye styresystem frigives i næste måned og som de første computere, der kan købes med Windows 11 præinstalleret kommer Lenovos to nye Yoga’er, Slim 7 Carbon og Slim 7 Pro.

Letvægter med OLED-skærm

Førstnævnte vejer blot 1,1 kilo og måler 14,9 mm i tykkelsen. Det er verdens letteste 14″-bærbar med OLED-skærm.

Skærmen leverer et billede i 16:10-format med 2,8K-opløsning og DisplayHDR, så både farver og kontrast står klart og tydeligt – og så kan du tilvælge Corning Gorilla Glass for øget robusthed.

På trods af at være en letvægter er det en hårdfør maskine, der lever op til ni operationelle militærstandarder og har masser af muskelkraft. Den har op til en 8-kerne AMD Ryzen 7 5800U-serie mobile processorer med AMD Radeon -grafik, ligesom NVIDIA GeForce MX450-grafik kan tilvælges, hvis man har behov for højere ydeevne i spil.

Yoga Slim 7 Carbon kan konfigureres med op til 16 GB hukommelse, op til 1 TB PCIe M.2 SSD intern lagerplads og har et kraftigt 61 Watt batteri med dobbeltoplader, der via Rapid Charge Express let kan lade maskinen op på farten – kun 15 minutters opladning giver 3 timers brug.

Se også:  Lenovo Yoga Tab 13 [TEST]: En bærbar biograf

Computeren rummer desuden Lenovo Q-Control, som lader dig justere blæserhastigheden for derved at maksimere ydeevnen. Skift til tilstanden Extreme Performance til de tunge opgaver og lad computeren stå i Intelligent Cooling-tilstanden, når du vil have, at den automatisk skal tilpasse sig dit brugsmønster.

Derudover byder Yoga Slim 7 Carbon på WiFi 6 og et infrarødt kamera med elektronisk lukkefunktion. Med kameraet kan du nyde godt af Windows Hello og de tidsbesparende fordele og sikkerhedsforanstaltninger, der er aktiveret via Lenovo Smart Assist, såsom flip-to-boot, modtagelse af notifikationer, hvis nogen kigger dig overskulderen, og automatisk låsefunktion, når du forlader din skærm.

Samtidig understøtter maskinen også Lenovos nye Smart Privacy Services, der er et nyt SaaS-værktøj, der er tilgængeligt på udvalgte Lenovo-pc’er med Windows 10 og Windows 11. Med softwaren kan du tilpasse og styre alle dine online privatlivsindstillinger på ét sted. På den måde er du er sikker, når du surfer og handler på nettet.

Ekstrem ydelse og stor skærm

Yoga Slim 7 Pro er en kraftigere computer med større skærm, ekstrem grafisk ydelse og flere hestekræfter til at trække store apps og filer.

Maskinen har en 16-tommer QHD-skærm med IPS-touch-panel, 2,5K-opløsning, 16:10 skærmformat og en maksimal lysstyrke på 500 nits.

Yoga Slim 7 Pro har et indbygget touchpad, som er 11 procent større end på den forrige generation og reagerer sågar på håndbevægelser.

Se også:  Windows 11 på vej ud i Danmark – sådan retter du udseendet

Maskinen er udstyret med en processor op til AMD Ryzen 7 5800H og op til NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU, der både egner sig til tunge grafiske opgaver samt underholdning. Den kan bestilles med op til 16 GB dual-channel DDR4 RAM, op til 1 TB PCIe M.2 SSD2 lagerplads samt et kraftigt 75 Watt batteri med Rapid Charge Boost, så du kan arbejde problemfrit på farten uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Den byder desuden på en række funktioner, som gør det nemmere at arbejde effektivt i hverdagen. Touchpad’et er 11 procent større end på forgængeren, og så er Yoga Slim 7 Pro i stand til at reducere lyden omkring dig under videoopkald.

Vellyd får du dog masser af fra selve computeren med Dolby Atmos, og det på trods af en kompakt maskine, der kun måler 17,9 mm i tykkelsen og vejer 2,1 kg.

Der er endnu ingen officiel lanceringsdato på de to nye bærbare, men når de slår sig op på at være første med Windows 11, må vi antage at de er ude meget tæt på d. 5. oktober, hvor Windows 11 frigives. Priser er der heller ikke nogen meldinger på endnu.


TAGS
Bærbar
lenovo
windows 11
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S