Home » Bærbar computer » Lenovo lancerer ultratynd hybridcomputer
Lenovo lancerer ultratynd hybridcomputer

Lenovo lancerer ultratynd hybridcomputer

Share

ThinkPad T430u har let design, høj ydelse og op til 10 timers batterilevetid, takket være ekstra processor og ekstra styresystem

Det er ikke altid lige hensigtsmæssigt, at samme pc bruges til arbejde og private fornøjelser, men Lenovo har nu skabt en løsning, der tager hånd om problemet.

ThinkPad T430u måler 14″ og viderefører mange egenskaber fra den hæderkronede X1 ultrabook, som kom på markedet sidste år. ThinkPad T430u er dog skrumpet i tykkelsen, så den nu kan kaldes en ultrabook, og så har den både ekstra processor og ekstra styresystem, så Lenovo også tillader sig at kalde den en hybridcomputer.

Se også:  HP lancerer ultralet laptop med vild batterilevetid

Når du starter computeren op i Windows 7, får du rigeligt af kræfter fra den spritnye Intel Core-processor, men det trækker så også en del på batteriet. Ved at skifte til Instant Media Mode benytter computeren den strømbesparende Qualcomm-processor og er skræddersyet, der gør det muligt at se video, lytte til musik og surfe på nettet med et langt lavere energiforbrug, som giver batterilevetid på 10 timer og uden at rode private gøremål sammen med arbejdet.

ThinkPad T430u har desuden egenskaber som valgfrit 3G, højtopløst display med Corning Gorilla-glass samt webcam og mikrofon i god kvalitet. Business-brugerne kan glæde sig over indbygget Intel vPro3-sikkerhed, krypteret harddisk med mulighed for fjernstyring samt fingeraftrykslæser.

Se også:  Lenovo er klar med verdens første 5G-bærbar

Maskinen fås med såvel ssd som skive-harddisk op til 1TB, og der er Dolby Home Theater v4-lyd, hdmi-port og Intel Wireless Display-teknologi til at streame 1.080p video trådløst til tv eller projektor.

Desværre må du vente et godt stykke tid på at få fat i maskinen, for ThinkPad T430u er først på markedet i august. Den amerikanske pris starter på 849 dollars.


TAGS
hybrid
lenovo
Thinkpad
Ultrabook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S