Home » Bærbar computer » Lenovo lancerer lette Yoga-computere med lang batteritid og stor ydelse
Lenovo lancerer lette Yoga-computere med lang batteritid og stor ydelse

Lenovo lancerer lette Yoga-computere med lang batteritid og stor ydelse

Share

Lang batteritid, korte opladningstider og hurtig netværksforbindelse er tre markante fordele ved Lenovos nye fleksible tilføjelser til Yoga-serien

Tynde, lette og med masser af funktioner og hestekræfter gemt i kabinettet. Lenovos Yoga-bærbare er kendt for at være fleksible computere med premium-funktioner, og det er også tilfældet for de fem nye Yoga-modeller med Windows 10: Yoga Slim 7i, Yoga Slim 7i Pro, Yoga Slim 7 Pro, Yoga 6 og Yoga 7i.

Samtlige nye modeller byder på Intelligent Cooling, hvor kunstig intelligens løbende hjælper med at optimere ydelsesindstillinger for at forlænge batteritiden og booste ydelsen, når det er nødvendigt.

Yoga Slim 7i Pro går dog skridtet videre. Med udvidet kunstig intelligens lærer computeren dine vaner at kende og juste

rer automatisk ydelsen i forhold til de opgaver, du er i gang med.

Se også:  Microsoft klar med en billig Surface-tablet
Yoga Slim 7: Det slanke muskelbundt

Yoga Slim 7i er lille, men mægtig. Med sin 13,3 tommer skærm med QHD-opløsning er den ideel til dem, der vil have underholdning med på farten. Skærmen er næsten kantløs og leverer 100 procent sRGB farvegengivelse, så det er en udsøgt fornøjelse at se film og billeder på den.

Med en tykkelse på blot 13,9 mm og en kampvægt på 1,23 kg er den nem at tage med. På trods af sin kompakte størrelse kan den fås med op til 16 GB DDR4 hukommelse, 1 TB SSD og Intels seneste processorteknologi.

Bag kabinettet gemmer den på et 50WHr batteri, som kan holde strøm i op til 16 timer, og som har Rapid Charge Boost – en teknologi, som sikrer op til 2 timers batteritid ved 15 minutters opladning i standby-tilstand. Derudover rummer den tilslutningsmuligheder som Bluetooth 5, Thunderbolt 4 Type-C og Wi-Fi 6-understøttelse.

Se også:  Lenovo Thinkpad L13 Yoga [TEST]: En fleksibel krydsning
Mobil multitasking gjort helt enkelt

Yoga Slim 7i Pro har et batteri på 61 WHr, som giver batteritid på op til 18 timer, og kommer med den nyeste Intel Core-processor og op til 32 GB DDR4 ram.

Computeren byder på en 14 tommer skærm med 2,8K-opløsning i formatet 16:10, så du får – sammenlignet med de mest gængse modeller – en lidt højere skærm at arbejde med. Modellen byder desuden på Wi-Fi 6, Thunderbolt 4 og kan fås med et NVIDIA GeForece MX-grafikkort.

Yoga Slim 7i Pro.

Yoga Slim 7i Pro.

Yoga Slim 7 Pro kommer også i en udgave med AMD Ryzen 4000-processor. Ligesom modstykket med Intel Core-processor er der tale om en maskine med 14 tommer-skærm, en tykkelse på blot 14,6 mm og en vægt på 1,45 kg. Udgaven med AMD-processor kan levere op til 17 timers batteritid og udstyres med op til 16 GB DDR4-hukommelse.

Buk, vend og vip

Yoga-computerne har alle en utroligt fleksibel fysik. De kan indstilles til tilstandene ’bærbar’, ’telt’, ’tablet’ og ’stående’ og derved fungere optimalt i et utal af brugssituationer – om det er til at streame film, læse bøger, browse, videochatte eller skabe grafisk indhold.

Yoga 7i fås i enten 14 eller 15,6 tommer med Full HD-opløsning. Ligesom sine navnebrødre har den Thunderbolt 4-porte og kan fås med seneste generations Intel Core-processorer.

Derudover kan begge størrelser fås med op til 16 GB DDR-hukommelse og op til 1 TB SSD. Vægten og batterilevetiden afhænger derimod af størrelsen på skærmen. Modellen på 15,6 tommer kan klare op til 13 timer på en opladning og vejer 1,83 kg, mens udgaven på 14 tommer kan præstere op til 16 timers batteritid og vejer 1,43 kg.

Sidste skud på stammen er den 13,3 tommer store Lenovo Yoga 6, som er Lenovos første forbrugercomputer, der forener et hybrid-design med metal og bløde tekstiler. Selve computeren er en 2-i-1-pc med AMD Ryzen 7 4700U-processor, op til 18 timers batteritid og en touchskærm med Full HD-opløsning.

Lenovo Yoga 6.

Lenovo Yoga 6.

Letvægteren vejer 1,32 kg, kan fås med op til 16 GB hukommelse og 1 TB SSD-lager, og så byder den på sikkerhedsfunktioner som indbygget fingeraftrykslæser og TrueBlock webcam-beskytter.

Priser og tilgængelighed (danske priser kendes endnu ikke)

• Lenovo Yoga Slim 7i, 13 tommer, kommer på markedet til november, og priserne starter ved €999
• Lenovo Yoga Slim 7i Pro (Intel), 14 tommer, kommer på markedet til november, og priserne starter ved €899
• Lenovo Yoga Slim 7 Pro (AMD), 14 tommer, kommer på markedet i august, og priserne starter ved €799
• Lenovo Yoga 7i, 14 tommer, kommer på markedet til november, og priserne starter €999
• Lenovo Yoga 7i, 15,6 tommer, kommer på markedet til november, og priserne starter €1099
• Lenovo Yoga 6, 13,3 tommer, kommer på markedet til oktober, og priserne starter ved €899


TAGS
2-i-1'er
hybrid bærbar
lenovo
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S