Home » AOD Pro » Lenovo lancerer kompakt arbejdsstation med stor power
Lenovo lancerer kompakt arbejdsstation med stor power

Lenovo lancerer kompakt arbejdsstation med stor power

Share

Lenovos nye ThinkStation P360 Ultra fylder det halve af en traditionel workstation, men rummer regnekraft nok til at løse selv de tungeste opgaver

Kabinettet har et rumfang på mindre end fire liter, men det betyder bestemt ikke, at der er gået på kompromis med ydeevnen. Lenovos nye ThinkStation P360 Ultra er en revolution på markedet for workstations. På trods af at være godt halvt så stor som tidligere små workstations yder den med sin 12. generations Intel Core-processor og op til Nvidia RTX A5000-GPU på samme niveau som en klassisk tower-model.

Foruden processorerne kan den udstyres med op til 128 GB DDR5-hukommelse, op til 8 TB M.2-lagring og understøttelse af op til otte skærme. For at kunne gøre det på så begrænset plads har Lenovo, som de første i markedet, designet et dobbeltsidet bundkort sammen med Intel, der som noget helt nyt er placeret i midten af kabinettet. Det giver øget luftgennemstrømning til processorerne og maksimal pladseffektivitet ved konfigurering.

Se også:  Lenovo lancerer verdens første Windows-baserede videokonferenceløsning

Dermed er den – som andre workstations – ideel til helt tunge opgaver som CAD- og BIM-applikationer, som blandt andet bliver brugt af ingeniører

Klimakompenseret computer

ThinkStation P360 Ultra er markedets eneste desktop med dobbelt onboard ethernet og Thunderbolt 4-porte, der giver maksimal fleksibilitet, hvis arbejdsstationerne skal indgå i et større komplekst system.

ThinkStation P360 Ultra er fuldt ISV-certificeret og klimakompenseret gennem Lenovos CO2 Offset Service klimaprogram. Ligesom flere af Lenovos senest lancerede ThinkPads består ThinkStation P360 Ultra af en lang række genbrugsmaterialer. Blandt andet 90 procent genbrugspap og skum i emballagen samt 26,5 % genbrugsplast (PCC) i kabinettet.

Priser og tilgængelighed

ThinkStation P360 Ultra kommer på markedet til august/september, og priserne starter fra 13.995 kroner.

Se også:  MSI DP21 [TEST]: Fleksibel og driftssikker mini-PC


TAGS
lenovo
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S