Home » Tablet » Lenovo lancerer Android-tablet til 600 kroner
Lenovo lancerer Android-tablet til 600 kroner

Lenovo lancerer Android-tablet til 600 kroner

Share

Lenovo er klar med fem nye Android-tablets i forskellige prisklasser. Den billigste koster kun 599 kroner …

De nye tablets fra Lenovo opfylder de fleste familiers behov, og kan anvendes til at streame serier og film, gaming, surfing på nettet, skoleopgaver eller sågar på jobbet. Den nye generation af tablet lanceres til priser, hvor de fleste kan være med. Samtidig er de delevenlige og kommer med indhold udviklet specifikt til børn, ligesom de kan personaliseres og dermed anvendes af flere brugere.

Smæk for skillingen

Lenovo Tab E7 er en elegant og slank tablet, som er skabt til at give brugeren mest værdi for pengene. Den er udstyret med med Android Oreo Go Edition, hvilket betyder at apps fylder mindre, at der er mere hukommelse i skyen og en optimeret ydelse. Med det lette og kompakte design kan den medbringes overalt, og den har strømkapacitet til fem timers videoafspilning på én opladning. Prisen er kun 599 kroner.

Lenovo Tab E7.

Lenovo Tab E7.

Til sammenhænge, hvor flere skal bruge samme tablet, udmærker Lenovo Tab E8 sig med multibruger-funktionen, der tillader opsætning af flere brugerprofiler, grænseflader og lagringsmuligheder. Lenovo Tab E8 giver en fordybende visuel og lydmæssig oplevelse takket være dens 8-tommer HD-skærm, som skaber levende billeder og film, mens højttaleren med Dolby Atmos leverer lyd i virkelig høj kvalitet. Tab E8 er skabt til at være på farten med dens lette vægt og tykkelse på kun 8,9 mm samt en vægt på blot 320 g. og 10 timers batteritid. Den koster 999 kroner. 

Lenovo Tab E8.

Lenovo Tab E8.

Lenovo Tab E10 er skabt til at give en fantastisk audiovisuel oplevelse. Den kraftfulde og tynde tablet er udstyret med to højttalere med Dolby Atmos og en 10-tommer HD-skærm samt den hurtige Qualcomm Snapdragon 210-processor. Både Lenovo Tab E8 og Lenovo Tab E10 er udstyret med 5MP bagsidekameraer med autofokus og 2MP frontkameraer med fast objektiv. Prisen er 1.099 kroner.

Lenovo Tab E10.

Lenovo Tab E10.

Til hele familien

Den moderne, trådløse familie som bruger tablets uafbrudt derhjemme og på farten, har brug for en optimal og delevenlig underholdningsenhed, hvilket er filosofien bag Lenovo Tab M10. Den er let, alsidig og ideel til surfing på nettet, til at underholde børnene eller på arbejdet. Det takket være den kraftfulde Qualcomm Snapdragon Octa-Core 1.8GHz processor, en 10.1-tommer Full HD-skærm og Dolby Atmos-lydformat. 

Se også:  Lenovo lancerer smart skærm med stemmestyring

Udover dens tynde og lette størrelse byder den elegante Lenovo M10 på mange multimediefunktioner, heriblandt to fronthøjttalere. Der kan tilføjes den valgfrie Kid’s Pack for slidstærk beskyttelse gennem et stødsikkert cover samt en børnevenlig indstilling, som har de nyeste funktioner og skræddersyet indhold til børn. Den sælges for  1.499 kroner.

Lenovo Tab M10.

Lenovo Tab M10.

Android i den højeste liga

For dem der har et stort multimedieforbrug, er Lenovo Tab P10 det oplagte valg. Lenovos Rolls-Royce af en Android-tablet har dobbeltglasdesign (Aurora-glas der modvirker ridser), en komplet metalramme og afrundede kanter i et ultratyndt og let design (7 mm tyk og en vægt på blot 440 g.)

Se også:  Lenovo Yoga 730 [TEST]: Prisbasker med stor 4K-skærm

Men det er i især, når det kommer til underholdningsmuligheder, at Lenovo Tab P10 skinner igennem med fire indbyggede højttalere med Dolby Atmos, der giver stor surround-lud. Den er udstyret med et 8MP bagkamera med autofokus og blitz samt et 5MP frontkamera med fast objektiv.

Der er desuden hurtig fingeraftrykslæser. Så snart der er oprettet en bruger, skal der blot placeres en finger på fingeraftryks-scanneren for at logge ind og få adgang til brugerens egen personlige tabletoplevelse – med selvvalgt baggrund, indstillinger, applikationer og personlige filer – alt sammen lagret separat fra forældrene, søskende eller andre brugere. Prisen er 2.299 kroner. 

Lenovo Tab P10.

Lenovo Tab P10.

De nye tablets forventes at være tilgængelige i fjerde kvartal.


TAGS
lenovo
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S