Home » Smart hjem » Lenovo klar med produkter til det smarte hjem
Lenovo klar med produkter til det smarte hjem

Lenovo klar med produkter til det smarte hjem

Share

Lenovo Smart Home Essentials er en ny serie af smarthome-produkter, som kan automatiseres og stemmestyres med Amazon Alexa og Google Assistant

Lenovo kom til IFA-messen med et væld af produktnyheder. Det var ikke bare nye computere, mobiler og lyssværd (!?) de kunne løfte sløret for, de introducerede også en helt nyt produktkategori i deres sortiment.

Med Smart Home Essentials træder Lenovo ind på markedet for smarthome-produkter. 

Producenten lægger ud med tre produkter. 

Lenovo Smart Plug er en lille, brugervenlig enhed, som sættes i stikkontakten, så brugerne kan styre samtlige kompatible enheder, der er tilsluttet.

Lenovo Smart Camera er et smart overvågningskamera, der giver dig mulighed for at overvåge hjemmet, selv i løbet af natten via infrarødt nattesyn. Den indbyggede mikrofon og højttaler muliggør tovejs-lydfunktion.

Se også:  Samsung lancerer Jet Stick – en trådløs støvsuger på steroider

Lenovo Smart Bulb en smart lyspære, der lader brugeren at fjernstyre og tilpasse lysjustering af farvetemperatur og dæmpe lysstyrke, tænde og slukke for den uanset tid og sted.

Styr med stemmen

De tre produkter kan styres med mobile via Lenovo Link-app’en, der fungerer som et centralt og samlet kontrolcenter til opsætning og styring af alle relevante Smart Home-enheder. Med app’en kan man styre bestemte grupper af enheder på én gang eller automatisere dem til at foretage bestemte handlinger på bestemte tidspunkter i løbet af dagen.

Produkterne kan desuden stemmestyres via Google Assistant og Amazon Alexa. Man kan også vælge at tilkøbe et Lenovo Smart Display, en stemmestyret hub, der forbinder og kontrollerer hjemmets forskellige produkter og giver mulighed for nemt at opsætte, automatisere og styre forskellige dele af hjemmet.

Se også:  Ekstrem power i Lenovos nye bærbare

Lenovos Smart Essentials-produkter er tilgængelige på det amerikanske marked til november. Den europæiske lanceringsdato er endnu ikke fastsat.  


TAGS
IFA
lenovo
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S