Home » Gaming & Konsoller » Lenovo klar med heftig smartphone til den seriøse gamer
Lenovo klar med heftig smartphone til den seriøse gamer

Lenovo klar med heftig smartphone til den seriøse gamer

Share

5G-mobilnettet vil gøre gaming på smartphone langt mere interessant end nu. Så nu kommer mobiltelefonerne. Den nye Lenovo Legion Phone Duel har tilstrækkelige med kræfter til den dedikerede gamer.

Du forbinder nok ikke Lenovo-mærket med mobiltelefoner. Men her er en nyhed, du skal bide mærke i, hvis du er inkarneret gamer. For Lenovo står nu klar med Legion Phone Duel, som er skabt specielt til de gamere på farten, der ifølge producenten ikke vil gå på kompromis med hverken ydeevne eller komfort. Og hvilken seriøs gamer vil også det?

Der er ikke bare tale om endnu en ny smartphone med enkelte gaming add-ons, forklarer Lenovo. Den er designet fra bunden og fungerer som en ægte gaming-konsol. Det virtuelle joystick med dobbelte trigger-knapper er indbygget med dobbelte haptiske motorer, som skal give livagtig feedback og skabe en intens spilleoplevelse.

Bagsiden sender et stensikkert gamingsignal. Mobiltelefonen skal selvfølgelig holdes på den lange led, når du gamer.

Opladerporten er placeret midt på smartphonen, så den ikke kommer i vejen, hvis du skal have et power-boost, mens du gamer. Fra nul til 50 procent kapacitet tager det 10 minutter, og en fuld opladning klares på en halv time, oplyser Lenovo.

Se også:  Lenovo Yoga Slim 9i [TEST]: Muskuløs bærbar klædt i læder
For dedikerede gamere

Gaming på en smartphone kan som bekendt være ressourcetungt. Derfor har Lenovos ingeniører og designere arbejdet tæt sammen med gaming-miljøet for at prioritere de mest værdsatte gamer-funktioner.

Lenovo er blandt de første med verdens første Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G-prosessor, der giver fuld fart på. Lenovo lover knivskarp grafik på en skærm i størrelsen 6,65”. Opløsningen er Full HD (2340 x 1080 px), og mobilen er udstyret med en Amoled glas-touchskærm, der har en opdateringsfrekvens på 144 Hz og altså egner sig til video og gaming.

Varmen afledes effektivt.

Lyden leveres af Dirac Audio-software med fire stereohøjtalere, som giver – lover Lenovo – en overraskende god 3D lyd-oplevelse. Du kan livestreame dig selv, mens du spiller med hjælp fra et pop-op selfie-kamera, som er placeret på siden af smartphonen.

Se også:  En ny tid efter corona: Her er din digitale fremtid

Nu mangler vi så bare, at det lynhurtige 5G-net kommer i luften herhjemme. Det vil ændre meget, også gaming på farten. Denne nye mobiltelefon er måske et varsel om en kommende bølge af smartphones med ægte gaming-potentiale.

Prisen for Legion Phone Duel er ikke kendt på nuværende tidspunkt.


TAGS
Gaming
lenovo
mobilgaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S